Didžiausiuose Europos verslo apdovanojimuose – ir „Aviva Lietuva“

Įsibėgėjusių prestižinių Europos verslo apdovanojimų („EuropeanBusinessAwards“) antrajame etape – 350 įmonių iš 34 Europos šalių. Lietuvos draudimo sektorių konkurse atstovauja gyvybės draudimo ir pensijų bendrovė „Aviva Lietuva“, išrinkta viena sėkmingiausių ir geriausių įmonių visoje Europoje, šiame konkurse jau turinti Nacionalinės laimėtojos titulą.

„Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 8:55 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 3:35 AM

„Pristatome Europai savo istoriją – kaip iš plyno lauko investicijos tapome gyvybės draudimo rinkos lyderiais, kaip rūpinamės savo klientais, kuo gyvena mūsų darbuotojai, kaip savo darbo prasmę mato finansų konsultantai. Didžiuojamės galėdami atstovauti šalį tokio lygmens konkurse, tad tikimės palaikymo iš Lietuvos žmonių“, – sako „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.

Europos verslo „Oskarais“ vadinamame konkurse dalyvaujančias įmones vertina kompetentinga komisija, kuri iš visų dalyvių išrinks po 11 kandidatų į skirtingų kategorijų apdovanojimus, o įmonių atstovus pakvies prisistatyti komisijai. Paraleliai vykstančiame viešame balsavime interneto vartotojai kviečiami balsuoti už labiausiai patikusius įmonių pristatymus ir išrinkti Nacionalinius publikos laimėtojus.

Nepriklausomi Europos verslo apdovanojimai rengiami nuo 2007 metų. Jais siekiama atrasti ir apdovanoti įmones, kurios pasižymi inovacijomis, geriausiais rezultatais ir gerąja verslo praktika. Šiais metais paraiškas dalyvauti konkurse pateikė daugiau nei 33 tūkst. įmonių iš visos Europos.

„Praėjusiais metais viešo balsavimo metu konkurse buvo balsuota daugiau nei 227 tūkst. kartų. Balsavimas yra labai svarbi konkurso dalis, jo metu Nacionaliniai laimėtojai turi galimybę tarptautinei auditorijai pristatyti savo pasiekimus“, – pasakoja „EuropeanBusinessAwards“ generalinis direktorius Adrianas Trippas. Balsuoti už labiausiai patikusios šalies pristatymą galima tik vieną kartą iki kovo 1 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.