Komunikacijos specialistai išrinko ryškiausių profesionalų trejetuką

Komunikacijos srities profesionalai išrinko ryškiausius pastarojo meto asmenis ir renginyje „PR Impact Awards 2019“ apdovanos specialiųjų nominacijų nugalėtojus: „Metų komunikatorius“, „Išbandymas viešumu 2019“ ir „Verslo nuomonės lyderis 2019“.

Trijų specialių nominacijų rinkimuose dalyvavo daugiau kaip 100 komunikacijos gildijos atstovų.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Trijų specialių nominacijų rinkimuose dalyvavo daugiau kaip 100 komunikacijos gildijos atstovų.<br> Lrytas.lt fotomontažas
K.Meidė.<br>T.Bauro nuotr.
K.Meidė.<br>T.Bauro nuotr.
S.Malinauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
S.Malinauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
 A.Baranauskas.
 A.Baranauskas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 29, 2019, 3:10 PM, atnaujinta May 29, 2019, 3:20 PM

„Metų komunikatoriumi 2019“ išrinktas „Tele2“ komunikacijos direktorius Baltijos šalims Andrius Baranauskas – už suvaldytą „Tele2“ komunikacijos krizę nutrūkus ryšiui, proaktyviai ir atvirai komunikuojant susidariusią situaciją, vykdomus sprendimus, pagalbą vartotojams.

Dėl specialiosios nominacijos – „Metų komunikatoriaus“ vardo – varžėsi įmonių ir organizacijų viduje dirbantys komunikacijos specialistai, pernai išsprendę krizes ar įgyvendinę išskirtinius projektus.

Į antros specialiosios nominacijos „Išbandymas viešumu 2019“ akiratį pateko viešojo sektoriaus atstovai, kurie dėl naujai gautų viešų pareigų tapo išskirtinai žinomi, patyrė komunikacijos krizę arba išsiskyrė savo iniciatyvomis.

Specialiojoje nominacijoje „Išbandymas viešumu 2019“ nugalėtoju tapo Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos atstovas, premjero patarėjas kovos su korupcija, ryšių su parlamentu ir strateginės komunikacijos klausimais Skirmantas Malinauskas – už operatyvų persiorientavimą iš žurnalistikos į politiką, proaktyvų įsitraukimą į viešąją komunikaciją, siekiant apginti valdančiųjų poziciją viešojoje erdvėje.

Specialiojoje apdovanojimų kategorijoje „Verslo nuomonės lyderis 2019“ rikiavosi pernai viešojoje erdvėje, žiniasklaidoje daugiausiai matyti verslo nuomonės lyderiai, kurių nuomonė vertinama kaip svari.

Daugiausiai komunikacijos lauke dirbančių žmonių balsų tarp verslo sektoriaus nominantų sulaukė prekybos tinklo „Maxima“ generalinė direktorė Kristina Meidė, kuri ir išrinkta laimėtoja.

Trijų specialių nominacijų rinkimuose dalyvavo daugiau kaip 100 komunikacijos gildijos atstovų – Lietuvos komunikacijos asociacijos ir Ryšių su visuomene agentūrų asociacijos narių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.