Kaip įsigyti pigius lėktuvo bilietus: 10 patikrintų būdų

Pigių lėktuvo bilietų paieška primena patrauklų žaidimą, kuriame yra savos taisyklės, paslaptys ir būdai. Online – užsakymų servisas Tickets.lt tvirtina, kad šį mokslą gali įsisavinti kiekvienas. Siūlome 10 patikrintų būdų, kaip rasti lėktuvo bilietus palankiomis kainomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2018, 3:43 PM

1. Užsisakykite iš anksto

Naudingiausia bilietus pirkti prieš 2-3 mėnesius iki kelionės. Būtent tuo metu užsakymų dar yra nedaug, todėl ir kaina bus žemesnė. Bilietus sezono metu (vasara, naujametinės šventės) geriausia pirkti prieš 6 mėnesius, pavyzdžiui, vasaros atostogas planuokite jau gruodžio mėnesį.

2. Žiūrėkite skrydžius šalia esančiomis datomis

Kartais skrydis diena anksčiau arba vėliau nuo planuotos datos gali būti ženkliai pigesnis. Patogumui naudokite opciją „± 3 dienos“. Tickets.lt šis įrankis yra pateiktas virš skrydžių paieškos eilutės.

3. Orientuokitės į skrydžius savaitės viduryje

Kaip taisyklė, skrydžiai antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį yra pigesni, nei penktadienį ir išeiginėmis dienomis. Patys brangiausi skrydžiai bus švenčių dienomis, nepriklausomai nuo savaitės dienos.

4. Skraidykite ne sezono metu

Kuo daugiau turistų, tuo brangesni bilietai. Skrydžiai į Europą naujametinių švenčių metu arba į Aziją bus brangesni nei kitu metų laiku. Ne sezono metu keliauja mažiau žmonių, todėl užsakymų bus mažiau.

5. Patikrinkite variantus su persėdimais

Lėktuvo bilietas net su vienu persėdimu gali būti daug pigesnis nei tiesioginis skrydis. Dar pigesni pasiūlymai gali būti su ilgais jungiamaisiais skrydžiais.

6. Derinkite tarptautinius skrydžius su vietinėmis oro linijomis

Jei kelionės tikslas – nutolęs miestas, ieškokite skrydžio į didelį miestą, o iš jo iki reikiamos vietos skriskite vietiniais biudžetiniais oro linijų vežėjais.

7. Pridėkite atliekamą segmentą

Pabandykite prie sudėtingo maršruto pridėti dar vieną skrydžio segmentą, geriausiai pabaigoje. Pavyzdžiui, jūs sudarėte maršrutą Vilnius – Paryžius – Vilnius, pabaigoje dar pridedame skrydį į Varšuvą. Skristi paskutinį į segmentą nereikia, o jo įtraukimas gali ženkliai sumažinti bendrą bilieto kainą.

8. Sudarykite kompleksinį maršrutą

Kartais galima rasti pigių skrydžių iš kito miesto, bet su persėdimų jūsų mieste. Pavyzdžiui, oro skrydžių kompanija siūlo reisą palankia kaina į Bankoką iš Varšuvos. Su visais perėdimais skrydis atrodo taip Varšuva – Vilnius – Bankokas – Vilnius – Varšuva. Iki Varšuvos lengvai galima nuvažiuoti autobusu arba pigių skrydžių vežėjais, o grįžtant išlipti Rygoje, iš anksto užregistravus bagažą tik iki savo miesto.

9. Pirkite bilietus į abi puses

Kad sutaupytumėte iki 20%, iš karto pirkite bilietus pirmyn ir atgal.

10. Ieškokite bilietų incognito režime

Tinklavietės, kuriose jūs jau ieškojote skrydžių „įsimena“ informaciją ir sekančios paieškos metu gali rodyti senus duomenis. Kad nereikėtų pastoviai valyti peržiūros istorijos, naudokitės priedu su incognito režimu.

Ir pabaigai dar vienas naudingas Tickets.lt patarimas – visada laikykite šalia savęs paso duomenis ir pinigus. Norinčių „pagauti“ pigius bilietus yra daug. Nereikia atidėti tokio pirkinio net kelioms valandoms. Būkite pasirengę pirkti bilietus bet kurią minutę. Malonių kelionių!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.