Lavrinovičių karjeroje – dar vienas posūkis

Nuo šiol brolius Lavrinovičius TV ekranuose ir reklamos stenduose išvysime ne tik su krepšinio apranga, bet ir su maudymosi trumpikėmis.

„Kai pasiūlė filmuotis, mums pasirodė įdomu“, – sakė K. ir D.Lavrinovičiai apie apsisprendimą tapti serialo „Twinballers“ herojais.
„Kai pasiūlė filmuotis, mums pasirodė įdomu“, – sakė K. ir D.Lavrinovičiai apie apsisprendimą tapti serialo „Twinballers“ herojais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 10:56 AM, atnaujinta Jan 30, 2019, 1:33 PM

Darjušas ir Kšištofas sukirto rankomis su kelionių organizatoriumi, o pasirašytoje „kelionių ambasadorių“ bendradarbiavimo sutartyje – filmavimų, fotosesijų ir pramoginių akcijų kupinos kelionės į Turkiją ir Egiptą, dalyvavimas renginiuose ir kitos veiklos.

Vis dėlto patys broliai šmaikštauja, kad nuo sporto jų, bent kol kas, lengvai neatitrauksi: „Pasideginsim, pamėtysim kamuoliuką – bus visko.“

Bendradarbiaudami su pasaulinį prekių ženklą „LavTwins“ kuriančiais broliais „Kidy Tour“ tikisi praplėsti turimą auditoriją, įtvirtinti šeimos kelionių organizatorių įvaizdį ir apie poilsines keliones kalbėti taip, kaip to Lietuvoje dar niekas nedarė, – ne kelionių agentų, bet tikrų, paprastų šeimos žmonių lūpomis.

„Esame palyginti jaunas, tačiau jau nemažai patyręs ir savo vietą rinkoje užsitikrinęs kelionių organizatorius.

Nepaisant to, puikiai matome kelionių rinkos dinamiką, konkurencijos augimą, naujų žaidėjų atėjimą, todėl norėdami toliau sėkmingai auginti savo pozicijas rinkoje privalome imtis netradicinių veiksmų.

Rinka yra perpildyta saldžių žinučių apie poilsines keliones, todėl pats metas kalbėti kiek kitaip“, – teigė keliones organizuojančios įmonės direktorius Gvidas Aukštuolis.

Paklaustas, kodėl pasirinko būtent Lavrinovičius, G.Aukštuolis prakalbo apie šeimos vertybes, kurios lydi kiekvieną brolių žingsnį.

„Vos kelias minutes pabendravus su broliais gali suprasti, kad jiems svarbiausias dalykas – šeima. Tai, kaip jie bendrauja su savo vaikais, žmonomis, yra tikras pavyzdys.

Matyti, kad jie itin dėkingi savo antrosioms pusėms už ilgametį supratingumą ir palaikymą.

Dirbant su skirtingais Europos krepšinio klubais Lavrinovičiams su šeimomis teko ne kartą keisti gyvenamą vietą ir viską pradėti nuo pradžių.

Tačiau, kaip atskleidė broliai, visų metų laukiamiausias metas būdavo vasaros atostogos su šeima, ir ne kur kitur, o Turkijoje“, – pasakojo įmonės vadovas.

Metams sudarytoje bendradarbiavimo sutartyje – net dvi nuotykių kupinos kelionės, kuriose kurortus įvertins ne tik broliai, bet ir mažiausieji jų šeimos nariai, fotosesijos, filmavimai, šmaikščios kelionių apžvalgos ir bendravimas su klientais.

Panašu, kad patys broliai džiaugiasi, jog, sutarčiai su Prienų „Skycop“ einant į pabaigą, krepšinio aprangą galės išmainyti į paplūdimio šlepetes.

„Mums su broliu patinka ir šnekėti, ir ilsėtis, ir žmonėm padėti, tai toks pasiūlymas – pats tas“, – juokėsi Darjušas.

Vis dėlto, anot Kšištofo, sprendimą lėmė ir šeimos nuomonė: „Žinai, mums tai visur gerai, kur krepšys būtų. Svarbiausia, kad šita idėja patiko Tatjanai, Editai ir vaikams.“

Pirmosios brolių kelionės numatytos jau vasario mėn. Taip pat „Kidy Tour“ žada, kad jau greitai keliones į populiariausius Turkijos ir Egipto kurortus įsigyti pasiruošę lietuviai galės gauti brolių patarimų, tačiau daugiau detalių nei broliai, nei kelionių organizatorius kol kas neatskleidžia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.