Prieš „Euroviziją“ D. Montvydui patarimų negailėjo dizaineris E. Sidaras

Tarptautiniam „Eurovizijos” konkursui, kuris gegužės 22-ąją prasidės Azerbaidžane, besiruošiantis dainininkas Donatas Montvydas (24 m.) ne tik repetuoja dainą „Love Is Blind”, bet ir rūpinasi, kuo vilkės ant didžiosios scenos.

Languotas kostiumas yra žaismingesnis, tačiau jis gali netikti prie scenos apšvietimo.<br>J. Stacevičius
Languotas kostiumas yra žaismingesnis, tačiau jis gali netikti prie scenos apšvietimo.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2012, 1:57 PM, atnaujinta Mar 20, 2018, 3:18 AM

Pasiruošti „Eurovizijai” D. Montvydui padeda mados namai „Cantas” ir dizaineris Egidijus Sidaras.

„Ar jų kostiumai geri, ar blogi – skonio reikalas. Šių mados namų drabužių kokybė puiki. Man labiausiai patiko frako tipo juodas klasikinis kostiumas ir languota eilutė”, – apie drabužius, kuriuos vešis į Azerbaidžaną, pasakojo atlikėjas.

Donatui svarbiausia – gerai jaustis. Jei drabužis varžytų judesius, atlikėjui nerūpėtų, kad kostiumas – labai gražus. Tokio jis net nesivilktų. Be to, juk Azerbaidžano scenoje jo laukia ir garsusis suktukas ore.

„Per repeticijas abiejų kostiumų vaizdas man patiko. Be to, nė vienas jų nevaržo nei suktuko, nei špagato”, – aiškino scenos garsenybė.

Į tarptautinį konkursą lietuvis vešis ir akių raištį. Prieš „Euroviziją” Amsterdamo ir Londono scenoje pasirodęs atlikėjas įsitikino, kad tai svarbus aksesuaras. Jis labai tinka dainai apie aklą meilę, be to, originali idėja.

Du kostiumus į konkursą pasiimsiantis D. Montvydas kol kas dar nežino, su kuriuo – juodu ar languotu – pasirodys scenoje. Tai bus nuspręsta tik pamačius pačią sceną, apšvietimą, režisierių sprendimus.

„Languotas scenoje gali atrodyti žaismingiau, bet jis gali mirgėti. Kita vertus, klasikinis frakas su juodu raiščiu – kontrastingesnis. Man mielesnis juodasis variantas.

Juk ir dainos esmė – kontrastas. Varlikė, frakas ir staiga triukas – suktukas. Žmonės to nesitiki, jiems tai palieka įspūdį”, – svarstė konkurso dalyvis.

Scenoje Donatas nori atrodyti skoningai, vengia per ryškaus ir per saldaus įvaizdžio, jo mėgstamas stilius – subtilus klasikinis. Suplėšyti džinsai, nutįsę marškinėliai – ne jo drabužiai.

D. Montvydui patinka odiniai rūbai, siaurėjantys klasikiniai džinsai. Jam svarbiausia, kad drabužis būtų tvarkingas ir nerėžtų akies. Namuose laisvalaikiu jis renkasi judesių nevaržantį laisvą rūbą.

Dainininkas įsitikinęs: žinomumas jį įpareigoja ir prieš einant į gatvę pagalvoti, ką vilktis. Donatas jaučia atsakomybę jaunimui, kuriam galbūt yra pavyzdys.

„Man labiau rūpi ne drabužio etiketė, o estetinis vaizdas, tvarkingumas: nukirpti nagai, švarūs plaukai, prižiūrėta oda”, – kalbėjo atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.