E. Anusauskaitės kovoje su amerikiečiais dėl solinio albumo įrašymo – nauji posūkiai

Po nuaidėjusio skandalo, kad atlikėją Eveliną Anuskauskaitę apgavo laimėto konkurso „Avon Voices“ organizatoriai, amerikiečiai sutriko ir kaip mat sureagavo į šiuos pranešimus. Lietuvė sulaukė elektroninio laiško, kuriame buvo siūlomas naujas kontraktas.

Dainininkė Evelina Anusauskaitė nežada pasiduoti.<br>R. Stankevičiūtė
Dainininkė Evelina Anusauskaitė nežada pasiduoti.<br>R. Stankevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 29, 2012, 9:28 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:23 PM

Praėjusių metų rudenį įveikusi daugiau nei 6 tūkst. varžovių iš viso pasaulio Evelina tapo Niujorke vykusio dainininkių konkurso „Avon Voices“ laimėtoja. Už tai konkurso organizatoriai lietuvei žadėjo pasirūpinti jos solinio albumo įrašymu vienoje garsiausių JAV leidybos firmų. Tačiau amerikiečiai lietuvę apgavo. Spaudoje, internetiniuose portaluose ir televizijoje nuskambėję neigiami E. Anusauskaitės pasisakymai apie konkurso organizatorius pasiekė ir jų ausis.

Portalui lrytas.lt Evelinos mama Jurga Anusauskienė sakė, kad po pareiškimų žiniasklaidoje amerikiečiai labai greitai sureagavo. Kontrakto pasirašymas pajudėjo iš mirties taško.

„Naujas kontraktas yra daug arčiau žemės, nei pasiūlytas pirmasis variantas, kuris buvo visiška nesąmonė. Gavę naująjį kontraktą jį pakoregavome ir išsiuntėme atgal. Dabar laukiame atsakymo iš jų“, - sakė J. Anusauskienė.

Evelinos mama pasakojo, kad siūlomos naujo kontrakto sąlygos juos tenkina tik iš dalies. Reikia tiksliai suderinti darbo sąlygas, įrašomų kūrinių skaičių ir pačius kūrinius.

„Pats faktas, kad jau vyksta derybos, yra džiugus. Negaliu tvirtinti, tačiau manome, kad su mumis taip buvo pasielgta, nes patys konkurso organizatoriai susidūrė su didžiuliais pokyčiais, o šie padarė įtaką ir mums. Tapome atpirkimo ožiu. Labai tikimės, kad naujos derybos pasibaigs sėkmingai“, - vylėsi J. Anusauskienė.

Nepaisant to, kaip pasibaigs derybos dėl kontrakto su amerikiečiais, Evelina eis tuo pačiu keliu, kuriuo ėjo. Atlikėjos tikslai yra aiškūs, todėl ji daug dirba ir tobulinasi. E. Anusauskaitė intensyviai ruošiasi kitą savaitę Vitebske prasidėsiančiam konkursui „Slavianskij bazar“. Šiais metais Evelinai patikėta dainuoti konkurso uždaryme, todėl mergina daug repetuoja.

„Evelina atliks savo dainą, kuriai muziką ir dainos žodžius sukūrė pati. Norime, kad viskas praeitų sklandžiai. Į pagalbą pasitelkėme Evelinos krikšto tėtį, profesorių Augustiną Vasiliauską, jis gros violončele. Tempas didelis, veiklos turime daug, todėl tikrai nėra, kad sėdime ir nieko neveikiame“, - šypsojosi J. Anusauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.