Pristatytas Londono olimpiados himno „Survival“ vaizdo klipas (video)

Britų grupės „Muse“ daina „Survival“, tapusi oficialiu 2012-ųjų Londono olimpiados himnu, jau turi vaizdo klipą. Šiandien pristatytoje dainos iliustracijoje – įspūdingų sporto varžybų akimirkų montažas. „Didelė garbė, kad mūsų dainai teko toks svarbus vaidmuo olimpinėse žaidynėse“, - sako grupės „Muse“ lyderis Mattas Bellamy.

„Muse“ daina „Survival“ skambės kiekvieną sykį, kai į olimpiados arenas žengs sportininkai, taip pat – prieš apdovanojimų ceremonijas.
„Muse“ daina „Survival“ skambės kiekvieną sykį, kai į olimpiados arenas žengs sportininkai, taip pat – prieš apdovanojimų ceremonijas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2012, 10:10 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:37 AM

Didelio populiarumo sulaukusi britų muzikantų trijulė, kurianti nuo 1994-ųjų, sukurti olimpinę dainą buvo pakviesta pernai.

Vėliau, anot M. Bellamy, dėl projekto buvo persigalvota, tačiau muzikantai vis tiek parašė sporto varžyboms tinkamą dainą.

Kai šįmet jie dramatiško skambesio kūrinį pasiūlė olimpiados organizaciniam komitetui, daina buvo priimta entuziastingai.

Olimpiadoje ji skambės kiekvieną sykį, kai į arenas žengs sportininkai, taip pat – prieš apdovanojimų ceremonijas.

Tai – puiki reklama rudenį pasirodysiančiam naujam „Muse“ albumui „The 2nd Law“. Pristatydama jį, grupė koncertuos ir visai šalia Lietuvos – gruodžio 13-ąją pasirodys Rygos arenoje.

Iš viso Londono olimpiadai sukurtas ne vienas, o net penki oficialūs himnai, kurie bus pristatyti vienas po kito. Šių kūrinių atlikėjai - Eltonas Johnas su grupe "Pnau", "The Chemical Brothers", "Delphic" ir Dizzee Rascalas.

„Muse“ dainos „Survival“ vaizdo klipą galima pamatyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.