Klubas „Loftas“ vienam savaitgaliui kraustosi į gamtą

Jau antrus metus iš eilės menų fabrikas „Loftas“ prisijungia prie vieno didžiausio Lietuvoje festivalio „Galapagai / Roko naktys“ programos. Kaip ir pernai, taip ir šiais metais „Lofto“ vardu bus pavadinta viena scena, kurioje veiksmas pagal visas menų fabriko tradicijas rutuliosis iki paryčių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2012, 1:49 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:19 AM

„Galapagai“ – puiki proga vasarą, kai menų fabrikas „Loftas“ Vilniuje atostogauja, palaikyti muzikinę formą, gamtoje susitikti su savo nuolatiniais lankytojais, pasidalinti naujo sezono, kuris prasidės jau rugsėjį, planais“, – sako menų fabriko vadovas ir muzikantas Viktoras Diawara.

„Loftas / Nissan Juke“ scenoje šiemet pasirodys scenos naujokai ir jau įvertinti diskotekų vilkai. Pirmąją festivalio dieną, rugpjūčio 3-ąją, pabaigs patogiems sportbačiams ir siautulingai šokių muzikai prijaučiantys duetas „The Sneekers“, o antrąją – „Lofte“ „Mados infekcijos“ dūzgėse pernai koncertavę novatoriškos muzikos atstovai „Mimicry“ iš Estijos.

Taip pat savo kaskart vis labiau iš kojų verčiančią programą atliks geri „Lofto“ draugai hiphopo duetas „Dee & Kamy“, roko dozę suleis „Colours of Bubbles“, nuo realybės atitrauks kitas duetas „Jama & W“ – pastarųjų kūryba gimsta čia ir dabar.

Taip pat į „Lofto“ sceną lips pigiam popsui iššūkį metę „Multiks“, „ReedNoBrass“, rokenrolistai „RoadKill“, broliai dvyniai „Timohi“, atrankas pasirodyti „Galapaguose“ laimėję „XIII Fortas“, estai „J Stanley“ ir latviai „A.O.K.S“.

Be to, V. Diawara žada ir naktinių muzikinių staigmenų, kurių liudinininkais taps festivalio lankytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją