Keturi lrytas.lt konkurso laimėtojai susitiks su Stingu

Iki liepos 31-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančio britų dainininko Stingo koncerto likus keletui dienų, skelbiame šio mėnesio viduryje portale lrytas.lt vykusio konkurso laimėtojus. Keturi konkurse dalyvavę skaitytojai antradienio vakarą mėgausis Stingo solinės karjeros 25-mečio gastrolių pasirodymu, o prieš koncertą turės galimybę paspausti ranką pačiam dainininkui ir gauti jo autografą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2012, 7:53 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:53 PM

Užduotis, kurią gavo konkurso dalyviai – išsirinkti mėgstamiausią Stingo repertuaro dainą ir trumpai nupasakoti, kodėl būtent šis kūrinys jiems yra ypatingas.

Įsitikinome, kad Stingo kūrybą išmanote puikiai. Labiausiai jums patinkančios Stingo dainos, sprendžiant iš konkursantų laiškų, yra „Desert Rose“, „Fragile“ ir „Shape Of My Heart“ - kas laiškuose minėjo absoliuti dauguma konkurso dalyvių.

Tačiau atsirado ir skaitytojų, kuriems ypatingą reikšmę turi Stingo albumuose įrašytos dainos „I Hung My Head“, „Gabriel's Message“, „I'm So Happy I Can't Stop Crying“ ir kiti mažiau išreklamuoti atlikėjo kūriniai.

Perskaitėme daugybę priežasčių, dėl kurių šios dainos yra ypatingos. Vieniems konkurso dalyviams jos primena pirmąjį bučinį ir paauglystės meilės istorijas. Kiti dainą „Englishman In New York“ siejo su užsienyje praleistais metais, kai jautiesi svetimšalis. Nemažai lrytas.lt skaitytojų su mumis pasidalijo labai asmeniškais išgyvenimais, susijusiais su Stingo kūryba. Netrūko ir detaliai išanalizavusių Stingo dainų tekstus.

Redakciją pasiekė žinia apie techninį nesklandumą – kai kurie rašiusieji aiškus konkursui gavo atsakymus, jog jų laiškai nepasiekė adresato. Ištyrę problemą įsitikinome, kad visi laiškai pasiekė mūsų pašto dėžutę, tačiau dėl specifinio nesklandumo (panaikinto vieno iš keleto su nurodytu elektroninio pašto adresu susietų adresatų) dalis konkurso dalyvių gavo klaidinančias žinutes. Atsiprašome už nesklandumus.

Dalyvavusių skaitytojų skaičius – keturženklis, o konkurso prizai – tik keturi. Atrinkti laimėtojus buvo sudėtinga, tačiau po ilgų svarstymų ir diskusijų su Stingo koncerto rengėjais skelbiame, kad į Stingo koncertą keliauja ir su atlikėju susitiks Renata Petrėnaitė, Žavinta Burokaitė, Saulius Nižinskas ir Brigita Jasnauskaitė.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir pažadame ne mažiau įdomiais konkursais jus džiuginti ir ateityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.