Dainininkė Bat For Lashes albumo viršelyje įsiamžino nuoga (video)

Populiari britų atlikėja Natasha Khan, muzikos pasaulyje žinoma Bat For Lashes slapyvardžiu, šią savaitę pradžiugino gerbėjus, pristatydama trečiojo savo albumo „The Haunted Man“ viršelį. Jam 32-ejų atlikėja pozavo nuogutėlė, ant pečių nešdama nuogą vaikiną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2012, 7:36 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:12 PM

Albumas „The Haunted Man“ parduotuvėse pasirodys šių metų spalį. Skelbiame, kad jame bus 11 kūrinių.

Albumo viršelį sukūrė Ryanas McGinley – vienas garsiausių jaunosios kartos JAV fotografų, kurio darbai eksponuojami prestižinėse galerijose ir yra itin vertinami kolekcininkų. Menininko vizitinė kortelė – apsinuoginusių jaunuolių nuotraukos. Viena tokių jo fotografijų papuošė 2008-aisiais išleisto garsios islandų grupės „Sigur Ros“ albumo „Með suð í eyrum við spilum endalaust“ viršelį.

Ekstravagantišku įvaizdžiu garsėjanti N. Khan britų žurnalui „New Music Express“ sakė, kad tokia fotosesija norėjo pagerbti minimalistinį stilių, kuriuo garsėja tokios atlikėjos kaip Patti Smith.

2006-aisiais išgarsėjusi Bat For Lashes kritikų yra lyginama su atlikėjomis Bjork ir Kate Bush. Dainininkė bendradarbiavo su Becku, gastroliavo su „Radiohead“, „Coldplay“ ir kitomis muzikos garsenybėmis.

Naująjį albumą pristatantis Bat For Lashes vaizdo klipas „Laura“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?