D. Montvydas Klaipėdoje vėl primins M. Jacksono dainas

Stebuklingos karščių bangos šį sezoną turbūt jau neverta tikėtis, tačiau nukabinti nosis ir nuleisti rankas būtų apgailėtina. Klaipėdos klubas „Dr. Who“ imasi iniciatyvos gelbėti situaciją: kaitinantis ir kiek begėdiškas savaitgalis padės skruostams įgyti sveiko raudonio. Patyrinėję Antikos geismų anatomiją naktibaldos pratęs linksmybes su amžinai aktualiais Michaelo Jacksono hitais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-16 14:56, atnaujinta 2018-03-17 08:27

„Ištvirkusi Roma“ – nauja tema, naujos dekoracijos ir šou po klubo „Dr. Who“ skliautais. Penktadienį galingos civilizacijos miražas primins gladiatorių kovas, orgijomis neretai virsdavusias imperatorių puotas ir įpūs gyvybės akinamai baltoms deivių skulptūroms. Užburiantį klubinį spektaklį, kuris neabejotinai bus įrašytas aukso raidėmis į „Dr. Who“ metraščius, šiuolaikiškų ritmų epais šlovins rezidentas DJ Justin Beat.

Išsinėręs iš romėniškos tunikos ir padėjęs laurų vainiką į šoną šeštadienį „Dr. Who“ įvaldys visiškai kitokį stiliuką su „Michael Jackson Project“. Popscenos ikonai gyvo garso koncerte duoklę atiduos Donatas Montvydas.

Energija kibirkščiuojančio projekto ašis – visą pasaulį pavergę hitai, atliekami su milžinišku įkvėpimu. Kitaip ir būti negali – D. Montvydas yra prisipažinęs, jog M. Jacksono kūryba yra itin artima jo širdžiai. Nuo akimirksnių atpažįstamų „Beat It“ ir „Billie Jean“ ritmų iki „mėnulio“ eisenos – žvaigždėtą rugpjūčio naktį neliks pamirštas nė vienas svarbus komponentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.