Indai lietuviškai uždainavo, kaip jie myli Lietuvą (video)

Globalizacija kardinaliai keičia pasaulį. Visagino atominę elektrinę stato japonai, o keturi Indai iš visos širdies traukia: „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Kažin ar Lietuvoje kada nors buvę azijiečiai dainuoja apie mūsų šalies gyventojus smaugiančius mokesčius, apie korupciją ir kitas negandas Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2012, 3:40 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:46 AM

Kanale „Youtube“ vartotojas, pasivadinęs IndoLithuanian pirmadienį įkėlė vaizdo įrašą „Aš tikrai myliu Lietuvą (Indian version), I truly love Lithuania, cover of M. Mikutavičius“. Jame keturi indai, padedami lietuvės, perdainuoja Marijono Mikutavičiaus dainą: „Aš tikrai myliu Lietuvą, ar mylit ją jūs?“.

Be abejonės, keturi azijiečiai dainą atlieka su tam tikru akcentu. Ne visus žodžius pavyksta ištarti, bet jie stengiasi iš visos širdies. Galų gale šiek tiek susimaišius žodžiams, indams į pagalbą atkeliauja pianinu grojanti mergina. Akivaizdžiai lietuvė, nes jos dainavime jokio akcento negirdėti.

Kaip azijiečiams sekasi dainuoti lietuviškai, Lrytas.lt siūlo pamatyti patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.