„Naujos pupytės“ vaizdo klipe įamžino naktinį Vilnių (video)

Grupė „Naujos pupytės“ gerbėjams pristato savo naują vaizdo klipą, sukurtą dainai „Išprotėjusios naktys“. Kūrinio muziką ir tekstą sukūrė atlikėjas Edgaras Lubys - Amberlife'as, o vaizdo klipo idėjos autorė - grupės narė Oksana Pikul.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2012, 10:48 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:59 PM

„Pagaliau įgyvendinome ilgai brandintą ir puoselėtą idėją dainai „Išprotėjusios naktys“. Naktinis vaizdo klipo filmavimas nebuvo lengvas, tačiau jis buvo labai jaudinantis ir įdomus. Klipe parodėme keturių nusivylusių meile moterų išgyvenimus.

Kiekvienas iš mūsų sunkiu momentu skirtingai išgyvena vienokį ar kitokį gyvenimo išbandymą. Tai keturi skirtingi likimai, jausmai, išgyvenimai“, - sakė O. Pikul.

Filmavimas vyko naktį. Darbai pradėti ant „Vilniaus vartų“ stogų, vėliau veiksmas persikėlė į „Šarūno“ viešbutį, Konstitucijos prospektą, ant Baltojo tilto.

„Naktinis filmavimas reikalauja daug jėgų, tačiau tai be galo įdomus darbas. Smagu parodyti naktinį Vilnių ir jo paslaptingą grožį. Klipo pabaigą vainikavo visų keturių herojų susitikimas auštant. Gaila, vasaros naktys tokios trumpos“, - šypsojosi Oksana.

Netrukus žadama pristatyti ir rusišką šio klipo variantą „Sumašedšyje noči“.

„Pirmą kartą išgirdusi Edgaro dainos žodžius, jau mintyse mačiau šios dainos viziją. Mačiau, kaip galima būtų ją ne tik išgirsti , bet ir pamatyti.

Buvo smagu dirbti su „Be tabu“ kompanija. Smagu, jog leido man prisiliesti prie režisūros sprendimų. Galima sakyti, jog tai mano „kūdikis““, - sakė O. Pikul.

Klipas „Išprotėjusios naktys“ - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.