Duetą su jauna atlikėja pristatęs E. Dragūnas: „Tai labai gražu ir labai negražu“ (audio)

Artėjant 20-mečio gastrolėms, „Sel“ gerbėjų dėmesį prikaustė nauja daina – kūrinį „Neduok man jokio šanso“ kartu su Egidijumi Dragūnu atlieka 20-metė atlikėja Kamilė Tumelytė, pasivadinusi Camille slapyvardžiu. „Visada noriu dirbti su jaunais talentais“, - sakė į savo koncertinės grupės sudėtį Kamilę jau įtraukęs Egidijus.

E. Dragūnas negaili keistų komplimentų su juo dainą įrašiusiai vokalistei.<br>V. Balkūnas
E. Dragūnas negaili keistų komplimentų su juo dainą įrašiusiai vokalistei.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 12, 2012, 10:00 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:57 PM

„Sel“ lyderis išbandė gerbėjų kantrybę – naują dainą žadėjo pristatyti dar praėjusią savaitę. Jo klausytojai socialiniame tinkle „Facebook“ jau užvertė artistą replikomis, reikalaudami naujo kūrinio.

Šiandien daina pagaliau atsirado portale „YouTube“ - vidutinio tempo kūrinyje dažniau skamba K. Tumelytės, o ne E. Dragūno balsas.

Kadaise pradėti muzikinę karjerą Egidijui padėjo Andrius Mamontovas. Dabar pats E. Dragūnas nori suteikti galimybę ir į dienos šviesą ištraukti pradedančius atlikėjus.

„Yra trys grupės, kurios nori „apšildyti“ mano koncertus. Pavadinimų neminėsiu, jauni žmonės, visiški bepročiai, turi savo spalvą. Vienintelė mano baimė – kad jie atrodo geriau nei „Sel“.

Darbas su Kamile – dar vienas pavyzdys. Ji šioje dainoje repuoja, tai labai gražu ir labai negražu. Ji labai talentinga“, - sakė E. Dragūnas.

Jauna atlikėja yra neblogai žinoma muzikos festivalių ir klubų lankytojams – praeityje dainavo grupėje „Tofu Bubble“, kuri bandė patekti į „Euroviziją“, bendradarbiauja su projektu „Tri Real“, dalyvavo džiazo vokalistų konkursuose.

Naujoji daina – lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.