E. Jennings ir J. Didžiulis nemokamu koncertu prisijungs prie A. Guinnesso dieną švęsiančių pasaulio įžymybių

Šį ketvirtadienį, rugsėjo 27 dieną, skirtingose pasaulio šalyse - nuo Vakarų Europos iki Azijos ir nuo Karibų iki Lietuvos - veikiančiuose baruose ant scenos užlips muzikos garsenybės, sukursiančios ypatingą Arthuro Guinnesso dienos atmosferą. Tądien prie 55 šalyse koncertuosiančių užsienio kolegų - Fatboy Slimo, Mikos, „Texas“, Ellie Goulding, Professor Greeno ir kitų - prisijungs Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas „The Ball & Chain”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 2:25 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:01 PM

Šis grandiozinis jau ketvirtą kartą vyksiantis muzikos renginys yra skirtas pagerbti visame pasaulyje žinomos pavardės savininką – XVIII amžiuje Airijoje gyvenusį verslininką ir filantropą Arthurą Guinnessą, kurio pradėtą veiklą šeima tęsia ir šiandien.

Renginio organizatoriai skelbia, kad šiemet į tarptautinę Arthuro šventę susirinks net pusantro milijono žmonių, kurie turės galimybę pasiklausyti ne tik garsių atlikėjų, bet ir naujų talentų. Lėšos už parduotus bilietus į šiuos renginius keliaus į fondą „Arthur Guinness Fund“, kuris trylikoje šalių remia socialinių-bendruomeninių programų vystytojus. 2009 m. įsteigtas fondas tokiems projektams jau skyrė 7,4 milijono eurų.

Lietuvoje Arthuro dienos organizatoriai pasiūlys jaukioje baro aplinkoje pasiklausyti retro - glamūrinio Ericos ir Jurgio dueto gyvai atliekamo repertuaro, be to, šventės svečiams bus pristatytas ir naujasis „The Ball & Chain” įrašytas „koveris“ „Vėjas man pasakė“.

Vilniuje A. Guinnesso dienai skirtas dueto „The Ball & Chain” koncertas, į kurį įėjimas nemokamas, vyks rugsėjo 27 dieną, 19 val. 30 min. aludėje „The Portobello“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.