Klube „Studio 9“ - nemokamas italų „Tiger & Woods” pasirodymas

Klubiniu miesto festivaliu tapęs „Green Night” judesys šį penktadienį jau trečius metus iš eilės atidarys Vilniaus klubų duris. Vienas didžiausių nakties įvykių numatomas klube „Studio 9”, kur Lietuvoje dar negirdėtą šokių muzikos bombą pristatys po vasaros atostogų į sostinę sugrįžtantis „Disco Mafia Social Club” projektas.

Italų duetas „Tiger & Woods“ laukiamas ir jaukiuose klubuose, ir didžiausiuose festivaliuose.
Italų duetas „Tiger & Woods“ laukiamas ir jaukiuose klubuose, ir didžiausiuose festivaliuose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 2:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:34 PM

„Tiger & Woods” – tai vardas, puikiai pažįstamas klubinės kultūros madas sekantiems diskotekininkams. Žiniasklaidos dėmesio vengiantys kūrėjai tarptautinį pripažinimą pelnė ne žodžiais, o darbais. 2011-aisiais tandemo išleistas „Through The Green” pateko tarp 20 geriausių metų albumų pagal autoritetingą šokių muzikos gidą „Resident Advisor”, o paslaptingą duetą iš Romos užplūdo kvietimai groti jaukiausiuose klubuose ir didžiausiuose festivaliuose visame pasaulyje. Vilniuje „Tiger & Woods” pristatys aštuoniasdešimtųjų skambesio interpretacijomis paremtą gyvą programą.

„Tai puikus būdas pradėti antrąjį „Disco Mafia Social Club” sezoną ir graži dovana ištikimiems mūsų gerbėjams – tokio kalibro žvaigždės Lietuvoje negroja kiekvieną savaitgalį. Prireikė nemažai laiko, kantrybės ir pastangų, kol su šiais veikėjais pavyko susitarti”, – teigė klubinio „Discomafia” judėjimo įkūrėjas Žilvinas Stumbras. Zhill slapyvardžiu žinomas didžėjus kartu su kolega Fast Edie bei nepriklausomu diskotekų asu Manfredu penktadienį „Studio 9” scenoje ir pasitiks iš Italijos atvykstančius garbingus svečius.

„Green Night” proga pasimatymas su „Tiger & Woods” bus nemokamas, tad renginio šeimininkai neabejoja, kad prie „Studio 9” durų nutįs ilgos eilės. Paprasčiausias būdas nelikti už durų ir patekti į įsimintiną naktį žadančią šokių aikštelę yra patvirtinti savo dalyvavimą „Disco Mafia Social Club” paskyros socialiniame tinkle „Facebook” sukurtame renginyje. Tik šiame svečių sąraše esantys žmonės turės pirmenybę atsidurti klubo viduje bei mėgautis aukščiausios kokybės šokių muzika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.