Papildytame nemokamų linksmybių nakties „Green Night“ sąraše – jau per 20 Vilniaus klubų

Likus vos parai iki „klubinėtojų“ džiaugsmo „Green Night“, prie naktinių klubų festivalio jungiasi dar dvi naktinio pasilinksminimo vietos – „Roast & Bear PUB“ Gedimino prospekte ir Tilto gatvėje. Taigi, didžiausiam „klubiniam“ įvykiui Lietuvoje šiemet ruošiasi net 21 sostinės naktinis klubas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2012, 6:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:47 PM

Be rekordinio naktinių klubų skaičiaus, pagrindinė šių metų naujovė – itin kokybiškos visų festivalyje dalyvaujančių klubų programos, kurias ruošia skirtingos muzikinės šeimos. Trijose pagrindinėse scenose lankytojai galės pasiklausyti „Newtown Party Crew“ šeimos („Loftas“), „Mondayjazz“ šeimos („Soulbox“) ir „Disco Mafia Social Club šeimos“ („Studio 9“).

Didžiosiose scenose muzikinius talentus demonstruos ne tik mūsų šalies gerų vakarėlių meistrai, bet ir svečiai iš užsienio: DJ Cam iš Prancūzijos, Blockheadas iš JAV, Lil Silva iš Didžiosios Britanijos ir italai „Tiger & Woods“.

Specialiai „Green Night“ paruoštas muzikines programas pristatys ir „Vienuolyno kiemas“, „Vasaros terasa“, „Opium“, „Briusly“, „Tamsta“, „Posh“, „Balti drambliai“, „Raketa“, „Moscow“, „Coco Restobar“, „Shooters“, „Misterija“ , „Artistai“, „Vinchenso“, „Vinchenzo Mimoza“, „La Birra“.

Prie tradicija tapusio naktinių klubų festivalio jungiasi ne tik vis daugiau klubų bei muzikantų, bet ir kitų menų ar bendruomenių atstovų. Visiems festivalyje dalyvaujantiems klubams specialias, jų muzikinėms programoms pritaikytas vizualizacijas kuria audiovizualinių menų studentai. Kaip ir pernai, taip ir šiemet bendradarbiaujama su taksi įmonėmis, kurios stiprins savo pajėgas „Green Night“ metu.

„Nebandyk kaimynų kantrybės – taškykis klubuose, ne namie!” – ragina festivalio organizatorius „Tuborg”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.