Sostinės klubus ir barus užtvindė muzikos ir naktinių linksmybių mėgėjai

Penktadienio vėlyvą vakarą naktinio gyvenimo mėgėjai užtvindė Vilniaus gatves. Sostinėje siautė klubinėtojų džiaugsmas - „Green Night“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2012, 12:08 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:54 AM

Iš penktadienio į šeštadienį naktį sostinės gyventojai ir jos svečiai klubuose ir baruose šėls iki ryto. Net 21 sostinės naktinis klubas duris lankytojams atvėrė be jokio mokesčio.

Be rekordinio naktinių klubų skaičiaus, pagrindinė šių metų naujovė – itin kokybiškos visų festivalyje dalyvaujančių klubų programos, kurias paruošė skirtingos muzikinės šeimos. Trijose pagrindinėse „Green Night“ scenose lankytojai klausėsi Newtown Party Crew („Loftas“), Mondayjazz („Soulbox“) ir Disco Mafia Social Club („Studio 9“) kūrinių.

Didžiosiose scenose muzikinius talentus demonstravo ir svečiai iš užsienio: DJ Cam iš Prancūzijos, „Blockhead“ iš JAV, Lil Silva iš Didžiosios Britanijos ir italai „Tiger & Woods“. Naktinėtojai linksminosi sostinės „Vasaros terasoje“, šėlo „Opium“, „Briusly“, „Tamsta“, „Moscow“, „Artistai“ ir „Posh“ klubuose. Naktiniu gyvenimu mėgavosi „Baltų dramblių“, „Raketos“, „Coco Restobar“, „Shooters“, „Misterija“, „Vinchenso“, „Vinchenzo Mimoza“, ir „La Birra“ baruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.