Muzikinio projekto „Eilinis elitas“ nariai į sceną žengė nusiteikę improvizuoti

Vakaro vedėjo kailyje atsidūręs tapęs Kirilas Glušajevas, gitara brazdinantis Audrius Bružas, lūpinę armonikėlę pučiantis Šarūnas Datenis, klavišininkas Dmitrijus Golovanovas bei vokalistas Martynas Nedzinskas – tokia vyriška komanda trečiadienio vakarą sostinė muzikiniame klube „Tamsta“ užlipo ant scenos ir pristatė savo naują muzikinį projektą „Eilinis elitas“. „Jeigu rimtai – nežiūrėkite į tai rimtai“, – juokiasi improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ nariai pirmą kartą viešai surengę savo pasirodymą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 1:02 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:16 AM

Linksmai nusiteikę grupės nariai scenoje įrodė, kad smagiausia scenoje – improvizuoti visomis prasmėmis. Prieš atlikdami dainą jie iki paskutinės minutės prieš savo gerbėjus žaidžia užverstomis kortomis, priversdami juos spėlioti, koks kūrinys jų laukia netrukus. „Eilinis elitas“ laikosi principo, kad taisykles koncerto metu diktuoja minioje šėlstantys jų klausytojai. „Mus žavi improvizacija, ji trykšta adrenalinu, yra kupina azarto ir nežinomybės“, – dar anksčiau portalui lrytas.lt yra sakę grupės nariai. Pasak jų, kolektyve kiekvienas yra atsakingas už save, už visus – ir už elitą. „Tai tarsi komandinis sportas, kuriame nėra vietos tuščioms ambicijoms, nes siekiame vieno tikslo – kūrybos“, – vienbalsiai sakė jie.

Grupės nariai tarpusavyje maišo ir ne vieną muzikos žanrą. Jų atliekamoje muzikoje galima išgirsti ir roko, ir laužytų elektroninės muzikos ritmų, ir repo, kantri, regio bei plačiajai visuomenei priimtinos popmuzikos. Kaip tegia patys atlikėjai, jų populiarumo „vinis“ – universalumas.

„Be abejo, kaip ir daugelis Lietuvos įžymybių, „Eilinis Elitas“ grupės nariai gyvena eilinį prašmatnų žvaigždžių gyvenimą. Kai turi jėgų, jie gastroliuoja po platųjį pasaulį, gyvena eiliniuose elitiniuose prabangiuose apartamentuose ir, žinoma, skraido tik privačiais lėktuvais“, – rimtai apie naujos grupės ypatumus kalbėjo vienas jos įkūrėjų, aktorius A. Bružas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.