Rinkimų vakarą vilniečiams koncertuos iš Airijos atvykęs D. Mileris - Nojus

Spalio 14-osios vakarą rinkimų aistras vilniečiai galės numalšinti klausydamiesi šiuo metu Airijos sostinėje Dubline gyvenančio buvusio grupės „Airija“ lyderio Dariaus Milerio - Nojaus baladžių. Sostinės klube „Artistai“ rinkimų vakarą koncertuosiantis dainininkas patikina, kad į Lietuvą atskrenda ne balsuoti, o dėl šeimos reikalų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2012, 1:26 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:25 AM

„Ne, tikrai ne dėl rinkimų atskrendu. Balsuosiu tradiciškai Lietuvos ambasadoje Dubline dar prieš išskrisdamas į Lietuvą. Už ką? Neišduosiu“, – šypsojosi koncertą ir savo planus Lietuvoje pristatydamas dainininkas, neseniai Airijoje svetingai priėmęs Andrių Mamontovą ir jo grupės muzikantus.

Atsinaujinusiuose „Artistuose“ (klube įrengta neseniai įrengta nauja, itin kokybiška garso ir apšvietimo sistema) susirinksiantiems žiūrovams dainininkas atliks geriausių savo solinės karjeros dainų, tarp jų – ir kūrinių iš pavasarį pasirodžiusio albumo „1 Diena“ akustines versijas. Ir nors šį kartą dainininkas scena su niekuo nesidalins, koncerte skambės ir laiko patikrinti „Airijos“ laikų kūriniai.

„Rugsėjo viduryje grupė „Airija“ būtų šventusi 20-metį. Iš pradžių galvojome susirinkti į krūvą, surengti keletą grandiozinių koncertų, bet paskui nusprendėme to nebedaryti. Grupės juk nebėra. Vietoje koncertų nusprendėme jubiliejaus proga savo gerbėjams suteikti galimybę atsisiųsti geriausias mūsų dainas iš interneto nemokamai (soundcloud.com/airijamusic). Juolab, kad dalis dainų net nebuvo išleistos kompaktinės plokštelės formatu. Be abejo, keletą dainų iš „Airijos“ repertuaro padainuosiu ir „Artistuose“. Per daugelį metų supratau, kad tai tiesiog neišvengiama“, – pasakojo žinomas atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.