Didžėjų trijulė „Metal On Metal“ sugrįžta vakarėliu „Problemos“

Į antrąjį aukštą iškeliavęs Vilniaus klubas „Opium“ iš studijinio miego pažadino tris didžėjus, kurie nieko neveikia, bet vis tiek rečiausiai groja kartu visame mieste. Tai - nuolatiniams pirmos eilės šokėjams girdėtas Manfredas, Kym Wild ir Miss America (trio „Metal On Metal“). Jie susiėmė ir paruošė visiškai naują šokių seriją „Problemos“, kurios pavadinimas išduoda ne tik paklaikusius apsaugos darbuotojus, bet ir ryškius socialinius ketinimus.

"Metal On Metal" ragina "Opium" lankytojus nekalbėti per jų diskoteką.<br>R. Neverbickas
"Metal On Metal" ragina "Opium" lankytojus nekalbėti per jų diskoteką.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2012, 11:14 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:33 AM

Miesto praeivius ir pensininkus jau spėjo papiktinti šio šeštadienio vakarėlį reklamuojantys plakatai su tekstu „Storas, nevalgyk riebiai“, tačiau paklausti, kas konkrečiai piktina, pensininkai murmėjo apie sumažintas pensijas ir Romeo Castelluci spektaklį.

„Idėja kilo, kai vienas mūsų fanas pasiskundė antsvoriu ir pagrąsino teismu. Esą mes kalti, kad jis nebeturi kur šokti“, - slėpdamas netikras ašaras raukėsi Kym Wild. „Remigijus, toks jo vardas, nešokdamas priaugo keliasdešimt kilogramų ir dabar nebeaišku, kokios jis lyties. Tai - liūdna istorija. Todėl ėmėmės veiksmo. Nusprendėme paskatinti jį plakatais, palaikyti draugą nelaimėje.“

Trijulė į pagalbą pasikvietė naujos kartos dietologą Kernių Drąsutį, kuris susirinkusiems ir, tikėkimės, nutukusiam Remigijui, praves seminarą. Savamokslis K. Drąsutis tikina, kad visos žmonių bėdos yra galvoje ir kepenyse. Pono Drąsučio teigimu, cukrus yra sveika kuo didesniais kiekiais, riebalus reikia gerti kas vakarą, o mikrobangė ne tik paskanina maistą, bet ir suteikia jam geležies ir radioaktyvumo. Dietologas ragina spjauti į veganus, vegetarus ir bulvėdžius. „Jie nežino, ką daro su savo kūnu - lietuvio kūnas nepritaikytas judėti ir valgyti žolytes, jam reikia sėdėti ir kimšti keptus paršelius,“ - įnirtingai galva linksėjo populiarusis specialistas. Daugiau pono Kerniaus patarimų rasite jo tinklaraštyje „Problemos su maistu“.

Tačiau vakarą puoš ne tik maisto tema ir stalas, kurį remia furšetų kompanija „Ėdra“, jame vyks šokiai. Muzikinėje programoje daugiausiai skambės užsienio kompozitorių melodijos, liaudyje įvardijamos „new shit“, „indie disco“, „other“ sąvokomis. Lietuviškai tai apibūdina daug pozityvių necenzūrinių žodžių, reiškiančių egzaltaciją.

Lankytojai dar prie durų bus įspėti, kad „Opium“ garso aparatūra nuo šiol - pati geriausia Islandijos gatvėje, o gal ir pasaulyje. Tad šokant negalima garsiai kalbėti, nes garso kokybė leidžia girdėti kiekvieną žodį ir atlikėjų atodūsį. Geriau pagalvoti ir pasakyti po diskotekos, taip ne tik bus saugiau, bet ir mintis bus skaidresnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.