„Pupytė“ N. Šiaudikytė „Euroviziją“ ketina „imti“ balsu, o ne ilgomis kojomis

Grupės „Naujos pupytės“ atlikėja Neringa Šiaudikytė jau ketvirtadienio vakarą mėgins laimę Eurovizijos atrankos filmavime. Būtent šiam pasirodymui buvo kurta daina, specialūs žodžiai, įvaizdis bei pasirodymas. Įdėta daug širdies, daug darbo ir vilčių. Seksualia išvaizda pasižyminti atlikėja, paruošė specialiai „Eurovizijos“ scenai kurtą kostiumą, skelbiama N. Šiaudikytės pranešime.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 12:34 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:27 AM

Dainininkės nuomone, konkursus „imti“ reikia ne ilgomis kojois, o balsu. Tai ji mėgins šiandien įrodyti komisijai ir žiūrovams.

„Neringa - ištobulinta bendra visuma. Ji ruošiasi nepriekaištingai.Ji žavi ne tik scenine išvaizda, kuri prikausto daugelį, bet ir vokaliniais gabumais. Tai bendras tobulas derinys, kuris turėtų siekti daug. Gaila, negaliu palaikyti savo kolegės, nes esu išvykusi. Bet palaikysime ją net būdami Krasnodare. Kitos grupės narės jau ruošia palaikymo plakatus. O kaip Neringai sekėsi, išvysime jau šį šeštadienį per LRT televiziją“, - sakė „Naujųjų pupyčių“ narė Oksana Pikul.

„Dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje svajojau nuo mažens. Todėl šiais metais nusprendžiau išbandyti jėgas. Mano dainos autorius - Raigardas Tautkus. Dainos pavadinimas - „Used To Be“. Daina labai emocinga.

Atlikdama šią dainą jaučiuosi, lyg pasakočiau savo gyvenimo istoriją. Pasirodymui pasiruošti padėjo profesionalūs šokėjai iš Kauno - Tomas Uroška, Justas Andriejauskas. Įvaizdžiu rūpinosi „Vidos Studija“. Kadangi tai pirmasis mano bandymas šiame konkurse, iš savęs tikiuosi labai gero pasirodymo, geros emocijos žiūrovams. Sakoma, kad pirmas blynas būna prisvilęs, bet mes stengsimės, jog jis nė kiek neprisviltų, o ilgam įstrigtų klausytojų atmintyje“, - antrino N. Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.