Penktadienį Vilniuje šėls italų šokių muzikos duetas „Lula Circus“ (audio)

Naują renginių seriją „Paradisco“ šį rudenį pristatantys diskžokėjai Recoco ir St. Stereo kviečia klubinėtojus į antrąjį pasimatymą sostinės klubo „Studio 9“ šokių aikštelėje. Švelnesniam šokių muzikos skambesiui dedikuotas projektas penktadienį puoselės naujausias „nu disco“ ir „deep house“ madas, kurias vilniečiams pristatys duetas iš Italijos „Lula Circus“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2012, 1:09 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:17 AM

„Pirmoji „Paradisco“ naktis mūsų lūkesčius pateisino su kaupu. Ištvermingiausi šokėjai nesiskirstė iki paskutinių akordų ir taip dar kartą įrodė, kad teigiamas emocijas spinduliuojanti šokių muzika diskotekose yra aktuali bei reikalinga“, – teigė vienas iš „Paradisco“ krikštatėvių St. Stereo. Anot jo, komplimentų besišypsančiai publikai negailėjo ir renginių serijos debiutą įgarsinęs britas Joe 90 iš „Futureboogie“ šeimos.

Antroje „Paradisco“ dalyje lankytojus šokdins iš Romos atvykstantys „Lula Circus“ vaikinai. 2008 metais „Myspace” tinklo dėka susipažinę Danilas Sardellas ir Sergias Frazzingaras netrukus atrado nemažai bendrų kūrybinių idėjų ir jau ketverius metus stebina klubinę bendruomenę savo produktyvumu. Per šį laiką jų diskografijoje atsirado kelios dešimtys kūrinių ir remiksų, o „Lula Circus“ sugebėjimus įvertino tokie garsūs šokių muzikos vardai kaip Carlas Coxas, Solomunas ar Maya Jane Cole.

Be to, tandemas spėjo pasirodyti 80 tūkstančių reiverių miniai „Fusion“ festivalyje Vokietijoje ir yra laukiami svečiai žymiausiuose planetos klubuose.

Kino režisieriaus Davido Lyncho filmų įkvėptas projektas savo kūryboje bei pasirodymų metu nevengia aštuoniasdešimtųjų skambesio, pietietiško temperamento ir spalvingų muzikos elementų.

Nesibaigiančiu klubiniu cirku save įvardijančius svečius „Studio 9“ scenoje pasitiks „Paradisco“ šeimininkai Recoco bei St. Stereo.

Naujausias „Lula Circus“ miksas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.