Grupės „Muse“ koncertai Estijoje ir Latvijoje dėl vokalisto traumos nebus atšaukti

Garsios britų grupės „Muse“ gerbėjai Baltijos šalyse gali atsikvėpti lengviau. Praėjusią savaitę atsirado pavojus, kad dėl lūžusios grupės vokalisto Matto Bellamy pėdos bus atšaukti kitą savaitę Rygoje ir Taline vyksiantys „Muse“ koncertai. Tačiau šiandien muzikantai išsklaidė abejones, savo interneto svetainėje paskelbdami, kad pasirodymai būtinai įvyks.

„Muse“ nusprendė nenuvilti Baltijos šalių muzikos mėgėjų.<br>AP
„Muse“ nusprendė nenuvilti Baltijos šalių muzikos mėgėjų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2012, 5:13 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:59 PM

Lapkričio 29-ąją populiarioji britų grupė paskelbė, kad atšaukia koncertus Osle, Stokholme ir Malmėje. Priežastis – du lūžę M. Bellamy pėdos kaulai.

„Būtų nesąžininga prieš gerbėjus, jei Mattas koncertuotų su ramentais. Gerbėjai iš „Muse“ tikisi energingų pasirodymų“, - tada paskelbė grupė.

Iki šiandien nebuvo aišku, ar nebus atšaukti ir kiti artimiausi grupės pasirodymai – gruodžio 10 d. Helsinkyje, gruodžio 11 d. - Taline ir gruodžio 13 d. - Rygoje.

Tačiau šiandien grupė savo interneto svetainėje paskelbė: „Šou turi tęstis“. Pranešta, kad visi suplanuoti „Muse“ pasirodymai įvyks. Lrytas.lt žiniomis, į grupės koncertą Rygos arenoje ketina keliauti šimtai gerbėjų iš Lietuvos. Tai bus jau trečiasis „Muse“ pasirodymas Latvijoje - Lietuvoje ši grupė nėra viešėjusi.

Kol kas nežinoma, kaip lūžusių kaulų problemą scenoje spręs M. Bellamy. „Galvojau groti, važinėdamas po sceną riedžiu. Tačiau nepatogu – gitara trukdo“, - prieš kelias dienas socialiniame tinkle „Twitter“ rašė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.