Išleistas ilgai lauktas A. Kulikausko albumas „Visas aš (beveik)“

Prieš didžiausias žiemos šventes žinomas muzikantas ir kompozitorius Andrius Kulikauskas išleidžia savo gražiausių dainų rinkinį – „Visas aš (beveik)“. Rinkinyje A. Kulikausko sukurtos dainos pateikiamos CD ir DVD formatais. „Visas aš (beveik)“ pristatymas įvyks gruodžio 18 dieną, antradienį, 18 val. Rašytojų sąjungos salėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-18 10:31, atnaujinta 2018-03-14 13:49

Rinkinys talpina du diskus: DVD formate pateikiamos 27, CD – 22 dainos, kurių daugumą atlieka pats kompozitorius.

„Į rinkinį sudėjau širdžiai brangiausias dainas, kurios skambėjo gražiausių koncertų metu. Pažįstami ir draugai jau seniai nedavė ramybės prašydami, kad į vieną rinkinį sudėčiau savo kūrinius. Rėmėjų pagalba „stebuklas“ įvyko, ir šiandien džiaugiuosi pavykusiu rinkiniu, naujam gyvenimui prikeltomis dainomis“, – sako A. Kulikauskas.

„Visas aš (beveik)“ – jau trečiasis A. Kulikausko CD ir pirmasis DVD, kuriame talpinama koncertų vaizdo medžiaga, surinkta iš LRT archyvų. Jame – 2009 m. įvykęs Mamos dienai skirtas aktoriaus Sauliaus Bareikio ir A. Kulikausko koncertas, 2010 m. tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalyje „Tai aš“ kartu su „Kristoforo kameriniu orkestru“ atliktos dainos, 2010 m. surengtas autorinių dainų koncertas „Būn tep“ su „Atviro rato“ aktoriais, muzika iš 2011 m. pastatyto LRT vaizdo filmo „Inteligentai“.

„Visas aš (beveik)“ CD įrašytas dainas atlieka pats autorius, Neda Malūnavičiūtė, a.a. Vytautas Kernagis, Donatas Montvydas su Aiste Paškevičiūte. Muzikos mylėtojai albume išgirs tokias žinomas dainas kaip „Gintarai“, „Ateina Dievas“, „Bus aukštas dangus“, „Pašėlęs vyturys“, „Būn tep“, „Į tave“, „Stebuklinga diena“, „Neužrašyta daina“, „Vakaro melancholija“, „Bus aukštas dangus“, „Žingsniai ne tie“, „Karališkas mietas“ ir kitas.

Su A. Kulikausku nuolat bendradarbiaujanti dainininkė Neda Malūnavičiūtė sako, kad Andrius – vienas iš mylimiausių jos kompozitorių. „Labai lengva kalbėti apie Andrių, jam skiriu pačius gražiausius žodžius. Jis – idėjų kupinas žmogus, talentingas kompozitorius, geras draugas. Tokių žmonių, su kuriais lengvai vyksta ir kūrybinis procesas, ir bendrauti paprasta, nėra daug. Labai patinka jo kuriama muzika, ji šilta, jauki. Dainuoju Andriaus ir prieš 20 metų parašytas dainas. Jos – amžinos. Mūsų kūrybinis bendradarbiavimas visada palieka patį geriausią įspūdį. Labai vertinu Andrių ir kaip talentingą kūrėją, ir kaip didelę širdį turintį žmogų“, – kalba Neda.

Albumo „Visas aš (beveik)“ pristatymas įvyks gruodžio 18 dieną, antradienį, 18 val. Rašytojų sąjungos salėje. Jo metu koncertuos pats A. Kulikauskas, Neda ir Olegas Ditkovskis, Saulius Bareikis, „Atviro rato“ aktoriai su programa „Kuli family“, grupė „Adios“, gitaristas Gintaras Šulinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?