Trijų naktų naujametė fiesta Nidoje - su Virus J ir „Gerai Gerai & Miss Sheep“

Jau kelerius metus Naujųjų metų sutikimą Nidoje rengianti „Prieplaukos vyninė“ šiais metais ir vėl kviečia senuosius lydėti ilgai bei garsiai. Gražiausiame Lietuvos kampelyje šventinis savaitgalis truks tris naktis, o svečius jų metų šokdins daugiau nei 10 žinomų Lietuvos muzikos atlikėjų ir didžėjų.

"Gerai Gerai &amp; Miss Sheep" Nidą aplankys pačioje metų pabaigoje.<br>T. Bauras
"Gerai Gerai &amp; Miss Sheep" Nidą aplankys pačioje metų pabaigoje.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2012, 1:19 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:09 PM

Pirmieji svečiai ant Kuršių marių kranto įsikūrusioje „Prieplaukos vyninėje“ laukiami jau gruodžio 29 dieną. Anksčiausiai atvykusius pasitiks vienas produktyviausių šalies didžėjų Virus J, kuriam savo vokaliniais sugebėjimais talkins atlikėja Kristina. Prie šio dueto savo setu prisidės hauso tradicijoms ištikimas „Groovy Faction“ tandemas.

Sekmadienio vakarą Naujųjų laukimą trumpins vis garsiau linksniuojama eletroninės muzikos grupė „Gerai Gerai ir Miss Sheep“. Sėkmingai kitų metų „Eurovizijos“ konkurso atrankoje startavęs kolektyvas pristatys ne tik naujausią kūrinį „War In The Wardrobe“, bet ir anksčiau sukurtus hitus.

Prie tik gyvai koncertuojančių atlikėjų „Prieplaukos vyninės“ scenoje prisidės pajūrio bangas nuolat gaudantis ir transliuojantis radijo stoties „Neringa FM” kolektyvas bei šilkinį disko skambesį puoselėjantys klaipėdiečiai „Diskonektai”.

Gruodžio 31-ąją šventinę nuotaiką užtikrins ir rankas į viršų šokių aikštelėje kels jauni, bet talentingi klubinės kultūros atstovai „M & D Substance” bei „Curly Music“. Tris naktis pačioje Nidos širdyje besitęsiančios puotos įspūdžius dar labiau sustiprins ypatingai daug kokybiško garso ir specialūs šviesos efektai, kurių šia proga žadama nepagailėti.

Naujuosius ant Kuršių marių kranto pasitikti kviečiantys šventės šeimininkai primena, kad šiuo laikotarpiu Nida sulaukia nemažo būrio poilsiautojų ir ragina jau dabar ieškoti, kur apsistoti paskutinį šių metų savaitgalį – laisvų lovų lietuvišku rojumi vadinamame krašte mažėja ne dienomis, o valandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.