Vaizdo įraše – prisiminimai apie „eurovizininko“ A. Pojavio darbą Skirsnemunės mokykloje (video)

„Eurovizijos“ atranką ketvirtadienį laimėjus dainininkui Andriui Pojaviui, susidomėta šio iki šiol Lietuvoje mažai girdėto atlikėjo praeitimi. Iš Jurbarko kilęs 29-erių atlikėjas turi pedagogo diplomą ir yra metus dirbęs mokymo įstaigoje. „Ir Skirsnemunė turi savo žvaigždę!“ - skelbia savaitgalį internete patalpintas įrašas, kuriame įamžinta daina, šio miestelio mokyklos šventėje Andriaus atlikta su moksleivėmis.

"Metus iškentėjau mokykloje. Paskui mečiau. Supratau, kad mokytojo darbas - ne man", - sakė A. Pojavis.<br>J. Stacevičius
"Metus iškentėjau mokykloje. Paskui mečiau. Supratau, kad mokytojo darbas - ne man", - sakė A. Pojavis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2012, 8:49 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:00 AM

Buvęs grupės „Hetero“ narys Vilniaus pedagoginiame universitete yra įgijęs istorijos mokytojo specialybę. Pagal ją dirbo metus.

„Tiek iškentėjau mokykloje. Paskui mečiau. Gal per daug klausiausi „Pink Floyd“ dainos, kurioje yra žodžiai „mums nereikia išsilavinimo“. Supratau, kad mokytojo darbas - ne man“, - lrytas.lt pasakojo A. Pojavis.

Metus praleidęs Airijoje, dainininkas savo kūriniais sudomino vieną Italijos įrašų studiją. Jos darbuotojai pakvietė atvykti į Milaną ir įamžinti savo kūrinius.

Į užsienį Andrius išvyko su mintimis apie muzikinę karjerą, tačiau nuvykęs surado žmoną. Dabar pora augina dukterį, o pavasarį į pasaulį pasibels ir antras vaikas.

„Norėjau susirasti darbą, bet likimas lėmė, kad nesusiradau. Dabar esu užsiėmęs buitimi ir muzika“, - pasakojo atlikėjas.

Andriaus pergale „Eurovizijos“ atrankoje džiaugiasi Skirsnemunės J. Baltrušaičio mokyklos auklėtiniai. Šioje mokykloje A. Pojavis moksleivius ugdė 2009 – 2010 metais.

Tikriausiai vienas jų paskelbė vaizdo įrašą, kuriame įamžintas Andriaus muzikavimas – dar tada, kai „Eurovizija“ jam nė nesisapnavo:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.