Grupė „Multiks“ siūlo nemokamai atsisiųsti savo debiutinį albumą ir pristato pirmąjį vaizdo klipą (video)

„Synthpop“ muziką grojanti grupė „Multiks“ susikūrė prieš keletą metų. Per tą laiką surengta daug pasirodymų, dalyvauta festivaliuose bei „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos konkurse, kur 2011 metais daina „Star“ pateko į finalą. Muzikantai pribrendo išleisti debiutinį albumą, kurį dabar nemokamai atsisiųsti internetu gali visi norintys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2012, 2:30 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:17 AM

„Albumą kūrėme apie penkerius metus, kai kurias dainas perrašėme po keletą kartų, kol kiekviena nata suskambo taip, kaip norėjome. Įrašuose panaudota daugybė senovinių sintezatorių. Jų turime tikrai ne vieną. Ir tai dar toli gražu ne pabaiga. Kai kurios dainos parašytos dar paauglystėje. Labai geras jausmas laikyti rankose debiutinį albumą“, - sako grupės vokalistas Paulius Burba.

Grupei kūrybinės veiklos pradžioje labai padėjo Igoris Kofas iš „Lemon Joy“, kuris davė daug naudingų patarimų įrašinėjant pirmąsias dainas.

Grupė „Multiks“ norėtų su visais klausytojais pasidalinti savo debiutiniu albumu, todėl leidžia jį parsisiųsti nemokamai čia.

Pasak grupės lyderio Pauliaus: „Tai - kalėdinė dovana. O dovanoti yra daug smagiau nei gauti dovanas”.

Kartu su debiutiniu albumu „Multiks“ pristato savo pirmąjį vaizdo klipą dainai „Shadows On The Wall

„Debiutiniam klipui norėjome panaudoti muziką atitinkančius vaizdus. Karuseles, gražią merginą, seną, bet galingą sportinį automobilį, ryškius rūbus, suveltus plaukus bei analoginį televizorių.

Džiaugiamės, kad pavyko padirbėti su legendiniu operatoriumi Algimantu Mikutėnu, kuris sutiko pats nusifilmuoti vienoje scenoje.

Filmuota buvo rudenį, kai orai buvo apniukę. Bet suplanuotu laiku abi filmavimo dienas saulė kaip tyčia išlindo. O po vieno filmavimo vos spėjome susikrauti įrangą - užėjo didžiulė audra.

Norėjome stilingo ir spalvingo bei nenuobodaus klipo. Rezultatu esame labai patenkinti. Nors daugelis ir sako, kad neverta filmuoti klipų, nes nėra kur jų rodyti, mes manome kitaip. Juk yra internetas. Daina, turinti vaizdo klipą, įgauna visai kitą spalvą ir nuotaiką.

Planuojame nufilmuoti keletą klipų mūsų debiutinio albumo dainoms. Dirbome su tikra profesionalų komanda iš „Visual Dreams Factory“, - sako P. Burba.

Pirmasis „Multiks“ vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.