Dainininkas A. Pojavis jau viliojamas į „Žvaigždžių duetus“

Dar nenutilus aistroms dėl Andriaus Pojavio pergalės „Eurovizijos” atrankoje dainininkas jau sulaukė galimybės tapti populiaraus televizijos šou dalyviu.

Per porą mėnesių išgarsėjusiu A. Pojaviu iškart susidomėjo TV laidų prodiuseriai.<br>J. Stacevičius
Per porą mėnesių išgarsėjusiu A. Pojaviu iškart susidomėjo TV laidų prodiuseriai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas”)

Dec 27, 2012, 6:24 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:42 AM

Prieš pusmetį apie Italijoje gyvenantį lietuvį beveik niekas nežinojo, o dabar jam siūloma pasirodyti didelio reitingo sulaukiančiame TV projekte.

„Lietuvos ryto” žiniomis, dainininką vilioja LNK televizijos šou „Žvaigždžių duetai” rengėjai. Šiame konkurse, kuris kitais metais bus rodomas jau septintą sezoną iš eilės, dainininkai suporuojami su kitų profesijų atstovais ir kiekvieną savaitę atlieka vis kitą teatralizuotą numerį.

„Taip, yra tokia mintis. Pasiūlymas jam pateiktas, bet kol kas nieko tikra negaliu pasakyti. Dalyvauti šou kviečiame daugelį dainininkų, Andrius yra vienas jų”, – „Lietuvos rytui” sakė šou prodiuseris Dominykas Kubilius.

„Žvaigždžių duetuose” yra dalyvavęs ne vienas atlikėjas, atstovavęs Lietuvai „Eurovizijoje” – jėgas šiame šou yra išbandę Evelina Sašenko ir Sasha Songas.

Septintojo šou sezono dalyviai kol kas neskelbiami. TV projekto rengėjai teigia, kad jie paaiškės tik sausį. Taip pat kol kas neskelbiama ir „Žvaigždžių duetų” pradžios data.

29-erių A.Pojavis dalyvaus gegužės 14–18 dienomis Švedijos mieste Malmėje vyksiančiame „Eurovizijos” konkurse. Tikėtina, kad tuo metu „Žvaigždžių duetai” dar nebūtų pasibaigę. Tačiau D. Kubilius tikino – jei A. Pojavis priimtų LNK pasiūlymą, jo pasirengimui ir pasirodymui „Eurovizijoje” tai netrukdytų.

„Rastume, kaip viską išspręsti ir suderinti. Įsipareigojimas savo šaliai dalyvauti „Eurovizijoje”, žinoma, yra svarbiausias.

Mūsų netrikdo ir tai, kad Andrius gyvena ne Lietuvoje. Šou rengėjai būtų pasiruošę pasirūpinti jo kelionėmis ir viskuo, ko reikia jam dalyvauti „Žvaigždžių duetuose”, – žadėjo prodiuseris.

Šią vasarą debiutinį albumą „Aštuoni” išleidusio atlikėjo balsą D.Kubilius išgirdo „Eurovizijos” atrankoje – iki tol Andriaus pavardė jam nebuvo žinoma.

„Nekilo abejonių, kad jis būtų įdomus variantas mūsų projektui. Su kuo dainuotų? Kol kas nesame taip toli nuėję, nežinia, ar jis priims pasiūlymą.

Andrius turi viską, ko reikia, – ir talentą, ir charizmą. Man jis – ryškiausias šių metų „Eurovizijos” atrankos atradimas. Manau, kad ir jam pačiam iki „Eurovizijos” būtų naudinga įgyti daugiau patirties prieš TV kameras”, – sakė patyręs TV laidų prodiuseris.

„Lietuvos ryto” žiniomis, Andrius gali sulaukti ir daugiau įdomių pasiūlymų pasirodyti televizijoje.

„Ar svarstėme galimybę jį kviesti? Yra tokių minčių, nors renginio programą jau esame sudėlioję. Andriui praverstų proga padainuoti didžiulėje arenoje – kiek žinau, tokių galimybių jis iki šiol nėra turėjęs.

Bet pamatysime, kaip bus”, – sakė vienas sausio mėnesį vyksiančios apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. rengėjų Martynas Tyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.