„Studio 9“ gimtadienyje – 37 metus grojantis didžėjus ir R. Cicino šokėjos

Sausio 18 dieną pirmąjį savo gimtadienį klubas „Studio 9“ švęs triukšmingai ir spalvingai – puotos vairas patikėtas „Disco Mafia Social Club“ didžėjams. Jau 15 metų šokių muzikos renginius organizuojantys scenos veteranai penktadienį žada sunkiai pamirštamą naktį, kurioje bus kur paganyti tiek akis, tiek ausis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2013, 10:30 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:03 PM

Pagrindine vakaro vinimi taps nuo 1976 metų plokšteles sukantis britas Rhythm Doctor, kuris dar devintojo dešimtmečio pradžioje pažindino visko mačiusį Londoną su tuomet tik pirmus žingsnius žengiančia reivo kultūra ir šviežiu hauso skambesiu. 1993 metais jo prodiusiuotas klubinis himnas „Enjoy Life“ netgi pateko tarp dešimties perkamiausių „Billboard“ kūrinių.

Daugiau nei pusę savo gyvenimo grojantis reivo istorikas nemažai laiko praleidžia Taline. Ten būsimasis svečias jau 15 metų rūpinasi asmeniniu „Mutant Disco“ renginių ciklu, estams pristatančiu tokius šokių muzikos autoritetus kaip Moodymann, Gillesas Petersonas, Toddas Terje, DJ Pierre.

Rhythm Doctor setą savo pasirodymais papildys vietiniai kolegos didžėjai Zhill, Fast Edie ir Stepanas Bitusas bei gyvos muzikos instrumentų skambesys. Ypatingą programą pristatys specialiai šiai progai repetuojantis pučiamųjų kvintetas. Patyrę muzikantai žada dovanoti kitaip skambančias diksilendo, svingo, sambos ir kitų populiarių stilių interpretacijas. Prie jų scenoje prisijungs ir vis tvirčiau Vilniaus naktimis besijaučiančio minskiečio Stepano Bituso ruošiamas perkusijos šou.

Vilniečių pamėgtą klubą su gimimo diena sveikins ir lankytojus savo šou pamalonins kartu su popmuzikos princu Ryčiu Cicinu koncertuojančios studijos „Rokada“ šokėjos. Spalvingais apdarais ir gundančiomis formomis akis džiuginančios merginos „Studio 9“ surengs pirmą ir vienintelį pasirodymą sau netradicinėje klubinėje erdvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.