“Lietuvos balso” laimėtoja J. Jegorova kviečia sukurti dainos „Aš“ remiksą (audio)

Dainininkei Julijai Jegorovai vasario mėnuo ypatingas – jau greitai klausytojų ausis pasieks debiutinis jaunos atlikėjos albumas. Tai pagrindinis prizas, Julijos laimėtas muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“. Šiuo metu ji dirba su paskutiniais kūriniais, o vieno iš jų vietą albume gali užimti geriausio remikso autoriaus darbas. Julija kviečia visus norinčius ir turinčius įdomių muzikinių idėjų suteikti naują skambesį šiuo metu radijo „topus“ užkariaujančiam jos singlui „Aš“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-21 13:07, atnaujinta 2018-03-13 14:18

„Lietuvoje yra labai daug gabių žmonių, kuriančių gerą, įdomią muziką – tiek elektroninę, tiek klubinę. Noriu pasidalinti savo laimėjimu ir vieta albume su tais, kuriems proga pristatyti savo darbus platesnei auditorijai visai praverstų“, - mintimis dalijosi Julija.

Norintys dalyvauti konkurse dėl detalių ir dainos vokalo bylų turėtų kreiptis elektroniniu paštu info@showmakers.lt. Savo kūrinio interpretacijas galima siųsti iki sausio 28 dienos.

Julijos daina „Aš“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas