Konkursas. Lrytas.lt skaitytojams – proga susitikti su roko žvaigžde Slashu

Vasario 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos vienas garsiausių planetos roko gitaristų Slashas. Buvęs „Guns N'Roses“ narys kartu su dainininku Mylesu Kennedy ir grupe „The Conspirators“ pristatys naujausio savo albumo „Apocalyptic Love“ programą. Portalas lrytas.lt savo skaitytojams siūlo dalyvauti konkurse, kurio laimėtojai ne tik nemokamai mėgausis roko dievuko koncertu, bet ir turės galimybę su juo susitikti užkulisiuose, nusifotografuoti ir gauti autografą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-24 18:15, atnaujinta 2018-03-13 07:42

Didžiojoje Britanijoje gimęs, bet nuo penkerių metų amžiaus JAV gyvenantis Slashas – itin ryški roko figūra.

1985-aisiais jis prisijungė prie besiformuojančios grupės „Guns N'Roses“ - bene daugiausia dėmesio pelniusio praėjusio amžiaus paskutinių dviejų dešimtmečių JAV roko kolektyvo.

Albumai „Appetite For Destruction“ ir „Use Your Illusion“ pelnė ne tik roko mėgėjų simpatijas. Dainos „Welcome To The Jungle“, „November Rain“, „Don't Cry“ ir daugybė kitų grupės dainų triuškino populiarumo rekordus visuose žemynuose, jų vaizdo klipus nuolat transliavo MTV.

Grupės albumai parduoti daugiau nei šimto milijonų egzempliorių tiražu, gastrolių maršrutai apraizgė visą planetą. „Guns N'Roses“ garsėjo ne tik muzika, bet ir skandalistų reputacija. Pirmojo grupės albumo viršelyje, kuris vis dėlto buvo pakeistas leidėjų, buvo pavaizduotas merginą prievartaujantis robotas, studijoje vokalistas Axlas Rose'as mylėjosi su gerbėjomis ir jų dūsavimus panaudodavo įrašuose, o sekso nuotykiai su merginomis, kurios kiekviename mieste trokšdavo suartėti su savo dievukais, aprašyti ne vienoje knygoje.

Tuo pačiu metu Slashas pelnė muzikanto, su kuriuo itin nori bendradarbiauti ir kitos žvaigždės, reputaciją. Būtent jo gitara skamba Michaelo Jacksono hite „Black Or White“ ir dar keliose popkaraliaus dainose – 1995-aisiais atlikėjai kartu pasirodė muzikos apdovanojimų ceremonijoje. Slashas grojo ir su Alice Cooperiu, Rihanna, Lenny Kravitzu, Ray Charlesu.

Savo pirmąjam soliniam albumui, išleistam užpernai, gitaristas subūrė įspūdingą žvaigždžių rinktinę – jo dainas atliko Ozzy Osbourne'as, Iggy Popas, Fergie, „Maroon 5” vokalistas Adamas Levine'as, „Motorhead“ lyderis Lemmy Kilmisteris ir daugybė kitų.

Į Lietuvą pirmą sykį atvykstantis muzikantas koncerto dieną surengs trumpą susitikimą su gerbėjais, kuriame dalyvaus tik keletas asmenų. Tokius susitikimus Slashas rengia retai, todėl tai – išskirtinė galimybė.

Lrytas.lt ir koncerto rengėjai „Medusa Concert“ dviems konkurso laimėtojams įteiks po bilietą į koncertą ir kvietimą susitikti su vakaro žvaigžde.

Dar trims konkurso dalyviams įteiksime paguodos prizus – po bilietą į koncertą.

Norintys laimėti prizus skaitytojai kviečiami elektroninio pašto adresu pramogos@lrytas.lt atsiųsti laišką, kuriame būtų keliais sakiniais išdėstyta, kodėl būtent jie turėtų tapti šio konkurso laimėtojais. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės, amžiaus ir telefono numerio.

Konkursas vyks iki vasario 3 dienos 21 valandos. Konkurso laimėtojus portale lrytas.lt paskelbsime vasario 5-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.