A. Pojavis kavinės lankytojus nustebino netikėtu koncertu

Praeiviai, pirmadienio vakarą užsukę į Vilniaus senamiestyje įsikūrusią kavinę „Coffee Inn“, prie kavos galėjo pasimėgauti ir gyvai atliekama dainininko Andriaus Pojavio muzika. Lietuvai „Eurovizijoje“ šįmet atstovausiantis atlikėjas čia surengė netikėtą akustinį pasirodymą, apie kurį pirmadienio popietę pranešė tik socialiniame tinkle „Facebook“.

A. Pojavis surengti koncertą kavinėje sugalvojo pirmadienio rytą Italijoje, o po kelių valandų jau grojo Vilniuje.<br>J. Stacevičius
A. Pojavis surengti koncertą kavinėje sugalvojo pirmadienio rytą Italijoje, o po kelių valandų jau grojo Vilniuje.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 4, 2013, 10:10 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:37 PM

Gruodžio pabaigoje atranką į „Euroviziją“ laimėjęs dainininkas, kuris gyvena Italijoje, jau antrą kartą šįmet atvyko į gimtinę.

Pirmą sykį jis į Lietuvą keliavo dalyvauti M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje, o šį kartą – repetuoti prieš sekmadienį vyksiantį ypatingą koncertą. LRT eteryje bus transliuojamas specialus renginys, kuriame A. Pojavis pasirodys su LRT grupe ir būriu svečių. Šios transliacijos metu žiūrovai bus kviečiami paaukoti pinigų dainininko pasiruošimui „Eurovizijoje“.

Žinia apie tai, kad A. Pojavis pirmadienį koncertuos „Coffee Inn“, internete atsirado tik pirmadienį ketvirtą valandą popiet.

„Prieš Italijoje sėsdamas į lėktuvą taip sugalvojau ir paskambinau į Lietuvą“, - juokdamasis dėstė dainininkas, į kavinę atlėkęs tiesiai iš oro uosto.

Akivaizdu, kad žinia nespėjo pasklisti – didžiąją dalį improvizuoto koncerto žiūrovų sudarė žurnalistai. Pasiklausyti Andriaus atėjo ir Vilniuje gyvenanti jo sesuo su šeima. Tačiau buvo ir užsukusių klausytojų, kurie po trumpo pasirodymo Andriui spaudė ranką ir prašė autografų.

„Pagrosiu tai, dėl ko čia visi atėjote“, - šypsojosi dainininkas, su akustine gitara atlikęs „eurovizinę“ dainą „Something“.

Jaukaus koncerto žiūrovai išgirdo ir daugiau nei pusę pernai išleisto debiutinio Andriaus albumo „Aštuoni“ dainų.

Sekmadienį TV transliacijoje beveik visus solinius kūrinius atliksiantis A. Pojavis prieš šį renginį repetuos keletą dienų.

„Bus labai smagu savo dainas atlikti visai Lietuvai. Man asmeniškai tai – didžiausias džiaugsmas, pinigų rinkimas – mažiau svarbus. Bet, žinoma, būsiu dėkingas tiems, kurie prisidės“, - sakė A. Pojavis.

Paremti Andrių savo pasirodymais šiame koncerte ketina ir Donatas Montvydas, „Gerai Gerai & Miss Sheep”, Sasha Songas, Monika Linkytė, Veronika Povilionienė bei kiti atlikėjai.

Specialiai lrytas.lt skaitytojams – kavinėje pirmadienio vakarą A. Pojavio akustiškai atlikta daina „Something“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.