Skelbiame Slasho konkurso laimėtojus

Portalo lrytas.lt konkursas, kuriame galėjote laimėti susitikimą su Slashu ir bilietus į vasario 14-ąją Kaune vyksiantį jo koncertą, sulaukė itin daug jūsų dėmesio. Ne vieną valandą paskyrę jūsų laiškų skaitymui, šiandien pagaliau skelbiame, kuriuos penkis konkurso dalyvius kitą ketvirtadienį pakviesime į Kauno „Žalgirio“ areną ir kurie du turės galimybę susitikti su pačiu Slashu – vienu geriausių roko gitaristų pasaulyje.

Penki lrytas.lt skaitytojai galės nemokamai linksmintis Slasho (antras iš dešinės) ir grupės "The Conspirators" koncerte, o du iš jų susitiks su garsiuoju gitaristu.
Penki lrytas.lt skaitytojai galės nemokamai linksmintis Slasho (antras iš dešinės) ir grupės "The Conspirators" koncerte, o du iš jų susitiks su garsiuoju gitaristu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2013, 3:20 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:22 PM

Prašydami, kad įvardytumėte priežastis, dėl kurių būtent jūs turėtumėte laimėti šį konkursą, nesitikėjome tokio jūsų atvirumo ir išradingumo.

Sulaukėme daugybės piešinių, kuriuose įamžinote buvusį grupės „Guns N'Roses“ narį, šiuo metu gastroliuojantį su dainininku Mylesu Kennedy ir grupe „The Conspirators“. Taip pat – nuotraukų, kuriose išradingai įamžinote savo meilę šiam muzikantui.

Nemažai konkurso dalyvių – gitaristai, kuriuos Slasho grojimas įkvėpė paimti į rankas instrumentą ir siekti tobulybės. Kitiems iš jūsų Slasho gitara, girdėta „Guns N'Roses“ dainose, primena išgyventas meilės istorijas. Tretiems Slashas tapo priežastimi maištauti aplinkoje, kur dauguma žmonių klausosi „popso“, ar net pasidaryti tatuiruotes, kokias turi ir šis muzikantas.

Konkurse dalyvavo įvairaus amžiaus žmonės – akivaizdu, kad į Lietuvą pirmą kartą atvykstantis muzikantas turi gerbėjų ir tarp vyresnių roko muzikos klausytojų, ir tarp penkiolikmečių. Konkursui laiškus atsiuntusių vyrų ir moterų skaičius – beveik vienodas.

Teko ilgai pasukti galvą, nagrinėjant konkurso dalyvių pateiktas priežastis, tačiau galiausiai išrinkome laimėtojus.

Mėgautis Slasho koncertu, o taip pat susitikti su šiuo muzikantu ir paspausti jam ranką galės du prisiekę jo gerbėjai: Gintautė Masalskienė ir Rokas Ramutis.

Dar trims konkurso dalyviams įteiksime paguodos prizus – po bilietą į Slasho koncertą. Juos laimėjo Adomas Razma, Dovilė Mincaitė ir Algirdas Adomaitis.

Su laimėtojais susisieksime asmeniškai. Dėkojame visiems dalyvavusiems – mielai į koncertą pakviestume visus jus, tačiau taisyklės yra taisyklės. Kviečiame toliau sekti muzikos naujienas portale lrytas.lt – ateityje ketiname jus pradžiuginti dar ne vienu panašiu kokursu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.