Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos Rusijos repo žvaigždė Timati

Balandžio 6 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje didysis naktinio „Macao Open Air“ klubo renginys su repo garsenybe Timati. "Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix)“ - ne tik Europos, bet ir kitų pasaulio žemynų klubinėtojų tarpe turbūt nerasi žmogaus, kuris nėra girdėjęs šio Rusijos muzikos megažvaigžde tituluojamo Timati superhito.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2013, 8:30 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:44 AM

Interneto svetainėje „YouTube“ klipas sulaukė jau beveik 100 milijonų peržiūrų. Su šia daina Timati plačiai atvėrė Rusijos muzikinį langą į Europą. Neatsitiktinai Europos žiniasklaida Timati be konkurencijos laiko pačiu populiariausiu Rusijos dainininku pasaulyje.

Maskvoje gimęs, nuo 13 metų Los Andžele gyvenęs Timuras Junusovas (toks tikrasis stambaus verslininko Ildaro Junusovo sūnaus Timati vardas) yra sėkmingiausias savo šalies repo, hiphopo bei „r'n'b“ muzikos atlikėjas.

„Mano tėvai apsirūpinę žmonės, tačiau tėvas auklėjo taip, kad viską turiu pasiekti savo jėgomis“, – sako Timati.

Savo pirmuosius žingsnius jis žengė 2004 metais, kai išgarsėjo projekte „Žvaigždžių fabrikas“. Netrukus Timati sulaukė milijonų gerbėjų dėmesio, tapęs grupės „Banda“ nariu.

Nuo tos dienos Timati populiarumas ir šlovė tik augo. 2006 metais jis išleido savo pirmąjį solinį albumą „Black Star by Timati“, įkūrė prodiuserių centrą „Black Star Inc“ ir gavo dar vieną pravardę – Black Star.

2009 metais hitu tapo Timati ir pasaulinės žvaigždės Snoop Doggo kūrinys „Groove On“, kuris sulaukė ir rekordiioį peržiūrų skaičiaus tūkstančiuose pasaulio interneto svetainių.

Antrasis Timati albumas „The Boss“ dienos šviesą išvydo 2009 metais, o šio projekto metu jis bendradarbiavo su pasaulinėmis žvaigždėmis – Diddy, Snoop Doggu, Xzibitu, Mario Winansu, Busta Rhymesu ir prodiuseriu Scottu Storchu.

Jis prodiusuoja, parengė ne vieną didelį projektą, nusifilmavo jau beveik dešimtyje filmų („Karštis“ su Agne Ditkovskyte - Čadova sulaukė didelio populiarumo ir Lietuvoje), tapo verslininku (jam su draugais priklauso ne vienas prestižinis restoranas ir baras), jo apdovanojimų (nuo „Auksinio gramofono“ iki „MUZ-TV“, nuo „World Fashion Awards“ iki „In Da Awards“) beveik neįmanoma suskaičiuoti.

Tačiau geriausiose pasaulio klubuose bei arenose laukiamas, įtemptą darbo grafiką turintis, sportuojantis, joga bei meditacija užsiimantis Timati yra ir UNESCO skatinamo Maskvos tarptautinio fondo tarybos narys ir bent kartą per mėnesį dalyvauja akcijose, kurių tikslas - padėti vaikams, lankosi vaikų onkologijos ligoninėse, bendrauja su našlaičiais.

„Stengiuosi nestovėti vietoje ir nepatekti į akligatvį. Noriu augti, judėti ir tobulėti“, – tikina „Macao Open Air“ komandos kvietimu balandžio 6 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosiantis Timati.

Beveik 100 milijonų peržiūrų internete sulaukęs Timati hitas „Welcome To St. Tropez“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.