R. Williamsas naują dainą gerbėjams pristatė per „ChatRoulette“ (video)

Dainininkas Robbie Williamsas maloniai nustebino savo gerbėjus, naujausią dainą „Losers“ jiems sudainuodamas internetinėje vaizdo pokalbių platformoje „ChatRoulette“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2013, 4:13 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:00 AM

Akivaizdu, daugiausiai gerbėjų R. Williamsas turi Europoje, o už Atlanto, deja, jis nėra labai žinomas. Pavyzdžiui, nė viena brazilė nesuprato, kad jų pašnekovas – pasaulinio garso dainininkas. Joms jis buvo vidutinio amžiaus vyras ir tiek.

Visai kitoks vaizdas buvo, kai R. Williamsą sujungdavo su jo europiečiais. Jie negalėjo patikėti savo akimis, prašė, kad dainininkas įrodytų esantis tikrasis Robbie. Tai jis padarydavo lengvai – parodydavo savo tatuiruotes.

Nors dainininko pašnekovų garsas buvo išjungtas, iš lūpų galima perskaityti frazes: „O Dieve!“ ar „Negaliu patikėti!“ R. Williamso gerbėjai amo netekę puolė filmuoti telefonu savo dievaitį.

Vaizdo įrašo pabaigoje (tuo pačiu metu baigia skambėti ir naujoji daina) Robbie paprašo savo pašnekovės iš Čekijos įvertinti jo kūrinį. Merginai pakėlus nykštį R. Williamsas apsidžiaugė: „Valio! Publika mėgsta mano naują dainą“.

Panašu, kad idėją dainuoti gerbėjams, pasinaudojant „ChatRoulette“, R. Williamsas nusikopijavo nuo amerikiečio, pasivadinusio Mertonu. Jis individualius koncertus „ChatRoulette“ lankytojams rengia jau kelerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.