Prie naujo grupės „SBS“ albumo prisidėjo visas Lietuvos muzikantų žvaigždynas

Kovo 2d., šeštadienį, geros muzikos klube „Brodvėjus“, roko grupė „SBS“ pristatys savo ketvirtąjį, naująjį albumą - „Heaven can wait“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2013, 2:54 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:13 PM

2008 metais „SBS“ į tarptautinę muzikos rinką įsiveržė su albumu „The Gambler“. Reakcija buvo vienareikšmiška – nei vienas iš solidžiausių muzikinių leidinių albumui neskyrė mažiau nei 8,5 iš galimų 10 balų.

Seniausia Europoje roko muzikos stotis „Metal to infinity“ visą mėnesį transliavo „SBS“ atliekamas dainas ir pristatė išskirtinį „online“ interviu su grupės nariais kompozitoriais Vitaliu Kairiūkščiu ir Viliumi Kraujaliu. Didžiausias Europoje muzikinis leidinys „Hard Harder Heavy“ įvertinęs grupės darbą, albumą pristatė geriausio mėnesio albumo nominacijai, jo recenziją pavadino „Welcome „SBS“! Europe waits you!“ 

„SBS“ šių metų sausio mėnesį baigė naujojo albumo leidybos darbus ir pasirašė sutartį su nauja leidybine kompanija „Defox/heart of steel records“.

Kaip su pasididžiavimu praneša grupės vokalistas Vitalis Kairiūkštis („Don Vito“) pirmą kartą grupės istorijoje šis albumas yra internacionalus - klavišinės partijos patikėtos kviestiniams muzikantams - italų kilmės klavišų virtuozui Maestro Mistheria ir kitai ne mažiau spalvingai asmenybei – vokiečiui Ferdy Doernberg, kuriam darbas su SBS yra jau 189 CD ir kuris geriausiai žinomas iš grupių Axel Rudi Pell ir Rough Silk.

Nepamiršti ir atlikėjai iš Lietuvos – gitaristai Laurynas Baškys ir Jonas Chockevičius („Thundertale“), vokalistas Jeronimas Milius („Soul stealer“), Česlovas Gabalis („Pelenai“), Darius Mickus („Rebelheart“), Ramūnas Difartas, mergaičių choras „Liepaitės“ – su jais visais buvo įrašyta daina „Roko Religija“, kuriai sukurtas klipas netrukus bus paskelbtas oficialiame „SBS“ Youtube puslapyje. Dviejose dainose grojo žymus pianistas Dainius Pulauskas, vienoje - gitaristas Tomas Varnagiris (Rojaus Tūzai), backing vocals partijas padėjo įrašyti Ieva Kairiūkštytė.

„Albumas sudarytas iš 15 naujų dainų ir vienos papildomos dainos, tai - dovana mūsų fanams. Su šiuo albumu mes pradedame naują koncertinį turą, o pirmasis pristatymo koncertas vyks „Brodvėjuje“. Parengėme siurprizą klausytojams – pirmieji trys laimingieji, atspėję ką „SBS“ užkodavo „Heaven can wait“ tekstuose, koncerto metu jį gaus dovanų.

„SBS“ jau derina albumo pristatymo koncertų grafiką. Šiemet grupės turas nusidrieks per visą Lietuvą. Smulkesnę informaciją apie tai grupės gerbėjai galės rasti oficialiame „SBS“ puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.