Kovo 8-ąją „Lofte“ - „jungle“ muzikos vakarėlis su karalienės rinkimais

Tarptautinę moters dieną menų fabrikas „Loftas“ kviečia atšvęsti kiek kitaip. Šį penktadienį jau antrą kartą čia vyks džiunglių karalienės konkursas („Jungle Queen Contest“). Tai jau tradicija tampantis, be abejonės, aistringiausias „Lofto“ renginys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2013, 12:18 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:59 PM

„Jos kaip įmanydamos įtaigiau judina savo kūnus pagal be proto energingą „dancehall“ muziką, teisėjai ir publika sprendžia, kuri yra šauniausia ir verčiausia karūnos“, – konkurso esmę apibūdina jo sumanytojas didžėjus Doctah Jungle aka Cr-edit.

Praėjusių metų „Jungle Queen Contest” nugalėtoja Violeta prisimena, kad jai teko gerokai pasistengti, norint nurungti geriausias iš geriausių: „Smagiausia konkurso dalis buvo finalas – merginos buvo įsiutusios, karštos ir linksmos“, – sako ji.

Technika, energija ir muzikalumas šiame konkurse yra svarbūs, tačiau bendram įspūdžiui įtakos turi ir apranga: „Būtina suderinti patogumą su grožiu. Būti perdėtai seksualiai irgi nėra gerai – komisija gali suabejoti, ar tikrai pasitiki savo šokio technika“, – sako Violeta, jau aštuonerius metus šokanti vienoje šokių studijoje.

„Jungle Queen Contest“ šįkart iliustruos DJ Mamanios, Red1, Doctah Jungle ir kitų vyrukų sukami ritmai.

Šokio kovų nuotaiką pastiprins vedėjas, britų didžėjus ir MC Raggamuffin Whitemanas, kuris specialiai dėl konkurso į Vilnių atvyksta iš Didžiosios Britanijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?