Armėnų „eurovizinę“ dainą parašė legendinės grupės „Black Sabbath“ narys (video)

„Eurovizijos“ sezone – viena didžiausių staigmenų. Savaitgalį paaiškėjo, kokią dainą konkurse Malmėje gegužę atliks Armėnijos atstovas Goras Sujyanas. Tada nebuvo įvardyti dainos autoriai, tačiau šiandien britų roko radijo stotys jau skelbia, kad kūrinį „Lonely Planet“ parašė Tony Iommi – vienos garsiausių visų laikų metalo grupių „Black Sabbath“ narys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2013, 3:32 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:50 PM

Roko grupės „Dorians“ dainininkas G. Sujyanas atstovauti savo šaliai „Eurovizijoje“ buvo išrinktas kiek anksčiau, tačiau šeštadienį iš trijų pasiūlytų dainų buvo parinktas kūrinys „Lonely Planet“, kuris skambės konkurse.

„Štai šis tas neįprasto, viena iš mano idėjų buvo parinkta „Eurovizijai“. Aš parašiau muziką, o grupė „Dorians“ - tekstus. Tai gera grupė, vokalistas turi tikrai gerą balsą, žodžiai parašyti anglų kalba“, - lakoniškai savo interneto svetainėje pakomentavo britų grupės „Black Sabbath“ senbuvis T. Iommi.

T. Iommi yra gerai pažįstamas Armėnijos publikai – gitaristas ne kartą lankėsi šioje šalyje ir prisidėjo prie labdaros akcijų po 1988-aisiais ją sukrėtusio žemės drebėjimo.

Jo pastangomis vasaros pabaigoje Armėnijoje bus atidaryta nauja mokykla.

G. Sujyano atliekama daina, kurią parašė T. Iommi – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.