Šurmulį sukėlusi žinia apie tariamą AC/DC koncertą Lietuvoje – tik pokštas

Tūkstančiai Lietuvos muzikos gerbėjų antradienio vakarą dalijosi gandu apie tai, jog Lietuvoje šįmet pasirodys legendinė Australijos grupė AC/DC. Socialiniuose tinkluose išplitusi žinia privertė suklusti ir kai kurias žiniasklaidos priemones, pradėjusias skelbti apie esą įvyksiantį šios grupės koncertą. „Facebook“ net atsirado tariamo koncerto data – rugpjūčio 9-oji. AC/DC Lietuvoje šiais metais tikrai nepasirodys – žmonės užkibo ant linksmo reklaminio pokšto kabliuko.

AC/DC galbūt kada nors ir koncertuos Lietuvoje - bet tikrai ne šiais metais.
AC/DC galbūt kada nors ir koncertuos Lietuvoje - bet tikrai ne šiais metais.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-03-06 23:55, atnaujinta 2018-03-10 11:14

„Ar jums patinka AC/DC? Tuomet neskubėkite pirkti dovanų savo moterims iki kovo 7 d. ryto“, - tokį užrašą socialiniuose tinkluose antradienį paskleidė viena šalies koncertų agentūrų.

Po kelių valandų jau atsirado straipsnių apie būsimąjį AC/DC koncertą. Regis, daugelis interneto naršytojų šį užrašą suprato tiesiogiai – esą kovo 7-ąją bus paskelbta apie būsimąjį AC/DC koncertą Lietuvoje arba net pradėta prekiauti bilietais į jį.

„O, Dieve“, „negali būti“, „aš sumokėsiu bet kiek“, „kur sutalpinsite visus“ - pasipylė šimtai komentarų socialiniuose tinkluose.

Klausytojai jau patys viską apsvarstė ir pasidarė išvadas. Kone vieningai nuspręsta, kad koncertas tikriausiai bus Vingio parke, nes kur daugiau tokia garsi grupė galėtų groti?

Kuo toliau, tuo linksmiau. Pasipylė nuorodos į internete esančią humoristinę svetainę, į kurią įvedus bet kurio atlikėjo pavadinimą, parodoma jo koncerto data Lietuvoje.

Entuziastai „Facebook“ jau sukūrė ir atskirą šio įvykio puslapį, kuriame skelbiama, kad grupės koncertas įvyks rugpjūčio 9-ąją.

Koncertų rengėjai gūžčioja pečiais – AC/DC nėra paskelbę apie jokias gastroles, be to, ne sykį svarstyta, kad šios grupės honoraras yra pernelyg didelis, kad jos koncertas vyktų Lietuvoje.

„Žmonės tiki stebuklais. Vienintelė šalis, kurioje gros grupė – Lietuva? Linksma“, - pakomentavo vienos didelės koncertų agentūros vadovas.

Lrytas.lt gali atskleisti šios mįslės įminimą. Susijaudinę roko mėgėjai AC/DC koncerto šiais metais tikrai gali nelaukti.

Portalo žiniomis, šis pokštas buvo skirtas pareklamuoti visai kitą grupę, apie kurios koncertą Lietuvoje bus paskelbta šią savaitę.

Tai australai „Airbourne“, kurių muzikos skambesį kritikai lygina su AC/DC, o ir patys grupės nariai neslepia, jog jaučia legendinės grupės įtaką.

Tad mėgstantiems AC/DC turėtų patikti ir ši grupė. Tai ir skelbė užuomina, tačiau ją daug kas iššifravo visiškai neteisingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.