Apdovanojimai T.Ė.T.Ė. kraustosi iš Vilniaus: „Kitur – mažiau konkurencijos“

Kovo pradžioje antrą sykį įteiktos alternatyvios muzikos apdovanojimų T.Ė.T.Ė. statulėlės 2014-aisiais bus dalijamos kitame Lietuvos mieste. Vienas ceremonijos sumanytojų Vilius Alesius sako, kad taip pasielgti nuspręsta dėl kelių svarbių priežasčių.

T.Ė.T.Ė. statulėlės 2014-aisiais bus dalijamos ne Vilniuje.<br>D. Umbrasas
T.Ė.T.Ė. statulėlės 2014-aisiais bus dalijamos ne Vilniuje.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 16, 2013, 6:01 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:09 PM

Tiek pernai, tiek šįmet ceremonija buvo rengiama Vilniaus menų fabrike „Loftas“, nors „Skamp“ narys V. Alesius neslepia, kad jau šįmet buvo minčių ją perkelti į kitą sostinės pasilinksminimų vietą.

Po ceremonijos praėjus dviems savaitėms, jis jau žino, kad kitais metais T.Ė.T.Ė. muzikantus apdovanos ne Vilniuje.

„Tiesiog prisiminiau „Bravo“ apdovanojimus. Jie vienais metais vyko Klaipėdoje, kitą kartą – Kėdainiuose.

Niekas nesako, kad T.Ė.T.Ė. visada turi vykti Vilniuje. Mums patiems, taip pat ir grojantiems muzikantams, naudinga pakeisti aplinką, pasirodyti kitame mieste“, - sakė V. Alesius.

Kol kas renginio organizatoriai dairosi į Kauną ir Klaipėdą. Kuriame iš šių dviejų miestų vyks T.Ė.T.Ė., anot Viliaus, priklauso nuo klubų pasiūlymų.

„Nėra paslaptis, kad kituose miestuose ir renginių, koncertų yra mažiau, ne tokia didelė konkurencija. Vilniuje ji – labai ryški.

Tai nereiškia, kad nebuvau patenkintas tuo, kaip T.Ė.T.Ė. vyko sostinėje“, - sakė V. Alesius, patikinęs, kad antrojoje ceremonijoje apsilankiusių žiūrovų skaičius pateisino lūkesčius.

Anot jo, vienintelis nepatogumas bus tai, kad dauguma alternatyvią muziką grojančių atlikėjų yra susitelkę Vilniuje, tačiau juos į kitą miestą Vilius planuoja nuvežti autobusu.

„Dėl to, ar kituose miestuose yra pakankamai publikos, kuriai įdomi alternatyvi muzika, aš abejonių neturiu. Tai, kad įdomesnė muzika domina tik vilniečius, yra stereotipas“, - teigė V. Alesius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.