A. Pojavis pristatė patobulintą „eurovizinę“ dainos „Something“ versiją (audio)

Lietuvos atstovas tarptautiniame „Eurovizijos“ konkurse Andrius Pojavis įnirtingai ruošiasi gegužės 14-18 dienomis vyksiančiam renginiui ir mintyse jau krauna lagaminus kelionei į Švediją. Dainininkas tikina, kad apie savo pasirodymą daugiamilijoninės publikos akivaizdoje svarsto kiekvieną dieną, todėl nevengia savo kūrinio patobulinti nauju skambesiu. „Norėjau, kad daina skambėtų „pilniau“, turiningiau ir gražiau, todėl pasitelkiau pritariančiųjų vokalų daugiabalsiškumą“, - pasakoja A. Pojavis.

„Norėjau, kad daina skambėtų „pilniau“, turiningiau ir gražiau", - sakė A. Pojavis.<br>J. Stacevičius
„Norėjau, kad daina skambėtų „pilniau“, turiningiau ir gražiau", - sakė A. Pojavis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2013, 11:27 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:06 PM

Prieš kelias dienas Malmėje įvykusiame „Eurovizijos“ delegacijų vadovų susitikime buvo pristatytos galutinės visų 39 valstybių dainų versijos. Ten buvo pateikta ir atnaujintas A. Pojavio dainos variantas. Atlikėjas šiandien savo klausytojams siūlo pasiklausyti naujosios dainos „Something“ specialiai „Eurovizijos“ konkursui paruoštos versijos.

Pasiteiravus, ar atlikėjas jau pradėjo jausti jaudulio drugelius, Andrius šypsodamasis prisipažino, kad tikrai taip. „Gerbiantis sceną, muziką ir savo veiklą artistas turi jaudintis. Jei nejaučiamas joks adrenalinas, jaudulys, tuomet reikia susimąstyti, galbūt laikas nulipti nuo didžiosios scenos“, - šmaikščiai pakomentavo Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse.

„Eurovizinė“ dainos „Something“ versija - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.