Rusijos žvaigždei L. Agutinui neįtiko brangiausias Vilniaus viešbučio kambarys

Trečiadienį Vilniuje viešėję populiarūs Rusijos dainininkai Anželika Varum ir Leonidas Agutinas pasivaikščiojimams laiko neskyrė - Lietuvos sostinę apžiūrėjo tik pro automobilio langą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 21, 2013, 4:53 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:46 PM

Romantiškiausia Rusijos scenos pora tituluojami 44-erių L. Agutinas ir 43-ejų Anželika į Lietuvą atvyko po penkerių metų pertraukos - surengti koncerto Vilniaus Pramogų arenoje.

Penkiolika metų susituokę atlikėjai garsėja ne tik gyvai atliekamomis dainomis, kurios vadinamos rusų popmuzikos kokybės etalonu, bet ir dėmesiu smulkmenoms bei komforto pomėgiu. Šias savo savybes jie pademonstravo ir Vilniuje.

Reikalavimai - detalūs

Dar prieš kelionę buvo atskleista, kad dainininkai gastrolių metu gyvena atskiruose viešbučių kambariuose. Šios taisyklės jie laikėsi ir Lietuvoje.

Koncerto rengėjams teko išpildyti ir kitas griežtas sąlygas - pavyzdžiui, viešbutis, kuriame gyvena atlikėjai, jokiu būdu negali būti prie vandens telkinio, o A. Varum kambaryje negali būti pūkinės patalynės.

Prašė pigesnio kambario

Tiesa, viešbutyje teko spręsti kiek komišką problemą. Remiantis dainininkų reikalavimų sąrašu, A. Varum viešbutyje „Europa Royale“ buvo užsakytas liukso klasės kambarys, o L.Agutinui - brangiausi viešbučio apartamentai.

Anželikai iškart labai patiko jai skirtas kambarys - dėkodama dainininkė prasitarė, kad tokiame galėtų gyventi nors ir visą gyvenimą.

Jam skirtus apartamentus pamatęs L. Agutinas sureagavo kitaip. Dainininkas pareiškė, kad jie puikūs, tačiau interjeras pernelyg dvelkia prabanga.

„Man tokie kambariai tikrai tiktų, jei sugalvočiau juose praleisti pirmąją vestuvių naktį. Tačiau pailsėti juose man būtų sunku“, - paaiškino dainininkas ir kiek netikėtai paprašė jį apgyvendinti pigesniame numeryje.

Dėl to kilo šiokia tokia sumaištis, mat visi viešbučio kambariai buvo užimti. Problemą viešbučio administracija išsprendė, į apartamentus perkeldama kitus turistus iš pigesnio kambario, o į pastarąjį įkeldama Rusijos žvaigždę.

Pirko vaistų nuo persišaldymo

Ryte į Vilnių iš Maskvos atskridę dainininkai buvo prastokos nuotaikos - L. Agutinas jautėsi kiek persišaldęs, jam teko Vilniuje pirkti vaistų, atlikėjai griežtai reikalavo būti apsaugoti nuo smalsuolių žvilgsnių, tad į viešbutį pateko per tarnybinį įėjimą.

Iš viešbučio dainininkai nekišo nosies visą popietę. „Jie sakė, kad labiausiai mėgsta ilsėdamiesi žiūrėti amerikietiškus TV serialus. Tai šiuo metu ir daro“, - pasakojo koncerto rengėjai.

Pailsėję ir papietavę restorane „Medininkai“, į koncertą atlikėjai išvyko kur kas geresnės nuotaikos.

Daugiau nei šimtą įvairių konkursų apdovanojimų laimėję L. Agutinas ir A. Varum į Vilnių atvyko pristatyti naujos koncertinės programos „Kak nedumat o tebe“. Tik gyvai koncertuojantys atlikėjai lietuviams trečiadienio vakarą pristatė populiariausius savo hitus ir naujus kūrinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.