Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

JAV atlikėjo R. Thicke klipe – nuogos manekenių krūtys (video)

Dėl dėmesio kovojančios popmuzikos žvaigždės vis drąsiau žengia nuogybių keliu. Neseniai muzikos pasaulį nustebino reperė Nicki Minaj, savo vaizdo klipe pasirodžiusi nuogomis krūtimis. Dabar panašios taktikos ėmėsi JAV muzikos atlikėjas Robinas Thicke – didžiąją jo vaizdo klipo „Blurred Lines“ dalį žiūrovai gali stebėti tris manekenes, kūno spalvos kelnaitėmis prisidengusias tik intymiausias vietas. Be to, klipe yra nesubtili užuomina apie jo penio dydį.

R. Thicke nusprendė žiūrovus nustebinti erotiniu klipu.<br>"Reuters"
R. Thicke nusprendė žiūrovus nustebinti erotiniu klipu.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 10:29 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:26 AM

Su Christina Aguilera, Jennifer Hudson ir kitomis garsenybėmis bendradarbiaujantis 36-erių R. Thicke naujo kūrinio įrašams pasikvietė dvi repo ir ritmenbliuzo pasaulio žvaigždes – T.I. ir Pharrellą Williamsą.

Tiesa, turbūt nebus klaida pasakyti, kad dauguma vyrų šį klipą pasižiūrėti norės tikrai ne dėl muzikos ar garsių atlikėjų. Mat prieš kameras su vyrukais šėlo trys žavios manekenės, kurios leido sau apsinuoginti kur kas daugiau, nei įprasta kuriant muzikos klipus.

Justino Timberlake'o konkurentu laikomas R. Thicke praėjusią savaitę išleido cenzūruotą klipo versiją, kurioje merginos pasirodė, apsirengusios kur kas kukliau.

Tačiau šią savaitę pasirodė tikrasis vaizdo klipo variantas, iš kurio akivaizdu, kad atlikėjai tikrai turėjo į ką paganyti akis.

Nuogakrūtės manekenės klipe šoka, flirtuoja su atlikėjais, o vienu metu ant sienos pasirodo užrašas "Robinas Thicke turi didelį penį".

Erotinis klipas tikrai peržengia ribas ir nebus transliuojamas TV kanalų, tačiau tikrai sulauks daug dėmesio internete.

R. Thicke, Pharrello ir T.I. nuotykiai su pusnuogėmis merginomis – lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.