„Žvaigždžių alėją“ Vilniaus centre atidaręs „Eilinis elitas“: „Už mus geresnių nėra“

Ketvirtadienio rytą improvizacijų teatro grupė „Kitas kampas“ pristatė neseniai susikūrusią muzikinę grupę „Eilinis elitas“, kuri visai netrukus pradės savo koncertinį turą po Lietuvą. Penki grupės nariai sostinės centre surengė spaudos konferenciją, į kurią atvyko pasipuošę neva prašmatniais ir elitinę dvasią atspindinčiais apdarais. Ryškiaspalvės kelnės, saulės akiniai, stori kailiniai ir gitara rankose – taip savo įvaizdį kuria „Eilinio elito“ nariai.

Teatro trupė "Eilinis elitas" pristatė savo būsimą koncertinį turą.<br>V. Ščiavinskas
Teatro trupė "Eilinis elitas" pristatė savo būsimą koncertinį turą.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Apr 4, 2013, 4:15 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:29 PM

Aktorius Kirilas Glušajevas pristatė penkis teatro trupės narius, kurių kiekvienas, pasak jų, – geriausias savo srityje. Jis užsiminė, kad Šarūnas Datenis atsirado todėl, kad kolektyvui reikėjo seksualaus ir patrauklaus vaikino. „Pradėjome dairytis aktorių agentūrose, vėliau skelbėme konkursą, kuriame moterys galėjo balsuoti už gražiausią vyrą. Šarūnas labai patinka moterims, todėl nuo šiol jį vadiname „sexy bitch“, – apie vokalinės perkusijos meistrą kalbėjo K. Glušajevas.

Dar vienas grupės narys – sveiko gyvenimo būdo vadybininkas, aktorius Audrius Bružas. Jis trupėje groja tiek akustine, tiek elektrine gitara. „Ir tai daro labai gerai!“ – patikino K. Glušajevas.

Aktorius taip pat pristatė svajonių jaunikiu vadinamą Martyną, kuris, pasak jo, puikiai žinomas tarp visų Lietuvos paauglių ir senmergių. „Aš dar jaunas“, – trumpai apie save prabilo Martynas. Apie dar vieną kolektyvo narį Dmitrijų kolegos kalbėjo paslaptingai. Pasak jų, tai žmogus-paslaptis, todėl kuo jis grupėje bus ryškesnis už kitus, kol kas neišdavė.

Kolegas pristatęs K. Glušajevas apie save atvirauti nebuvo linkęs. Neseniai aktorę Gintarę Latvėnaitę vedęs aktorius tikino, kad apie jį patį spaudoje jau daug aprašyta ir nieko naujo jis pasakyti neturi.

„Eilinis elitas“ – tai žaidimas. „Nereikia į visa tai žiūrėti rimtai. Tegu kiekvienas vertina taip, kaip jam patinka ir kaip jaučia širdis“, – sakė A. Bružas. Jis patikino, kad viską gyvenime daro dėl trijų dalykų: šlovės, garbės ir pinigų. „Tai – kaip šventa trejybė, mūsų kūrybinė piramidė“, – sakė jis.

Paklaustas, koks turėtų būti teatro trupės pasirodymų klausytojas ir žiūrovas, A. Bružas juokėsi, kad svarbiausia jiems – paprastumas ir humoro jausmas. „Mes net nežinome, ką reiškia žodis „konkurencija“. Su mumis konkuruoti gali nebent blyninė. Mes esame geriausi, mes esame elitas“ , – sakė A. Bružas.

Netrukus prasidėsiančių gastrolių proga trupės nariai iškilmingai prapjovė sūrio tortą ir Vilniaus V. Kudirkos aikštėje atidarė simbolinę „Žvaigždžių alėją“.

„Eilinis elitas“ savo pasirodymus pradės jau nuo balandžio 6 d. Pirma jie pasirodys Klaipėdoje, vėliau kelsis į Alytų, Kėdainius ir Kauną. Galiausiai savo turą užbaigs Vilniuje, kur balandžio 21 d. koncertuos menų fabrike „Lofte“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.