Albumo apžvalga. Irūna ir Marius „Auksinis duetas“ (video)

Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė iš „Studenčių“ tikrai moka dainuoti. Ir tai turbūt vienintelis geras dalykas, kurį galima pasakyti apie šį albumą.

Albumo viršelis.
Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

2013-04-14 13:13, atnaujinta 2018-03-08 07:56

Lietuviai nėra unikalūs tuo, kad sulaukti populiarumo, kvietimų koncertuoti ir gerų uždarbių gali, TV šou perdainuodami senus šlagerius. Užtenka prisiminti „X Faktorių“, kuris pagal tokią formulę naujas „žvaigždes“ kasmet gamina daugelyje šalių.

Irūnos ir Mariaus atvejis – kiek kitoks. Tvirtai pramogų pasaulyje įsitvirtinę ir kaip dainuojantis, ir kaip renginius bei TV laidas vedantis duetas, šie du žmonės yra lyg tam tikras „Žvaigždžių duetų“ eros, kurioje šou ir įspūdis nugalėjo muzikines idėjas ir originalumą, simbolis. Jie žino, ką daro, ir šioje perdirbinių terpėje jaučiasi puikiai.

Tiems, kuriuos vis dar vilioja televizinis „duetų“ masalas, skirtas ir šis albumas – akivaizdi užuomina ir jo pavadinime. Vienas stebinantis dalykas – kad parduotuvėse jis atsirado tik dabar, išleidus prieš porą metų buvo galima uždirbti kur kas daugiau. Bet ir 2013-aisiais tikriausiai bus pakankamai norinčių namie klausytis, kaip duetas spaudžia populiarumą iš „Širdele mano“, „Vėjas man pasakė“, „Iš Suvalkijos lygumų“, belgų grupės „Vaya Con Dios“ hito „Nei, na na na“, dainų iš kino filmų ir kitų gerokai nuzulintų melodijų.

Žodžiu, pakankamai neblogai aranžuota programa uždariems vakarėliams ir provincijos kultūros namų scenoms. Atliekama dviejų talentingų žmonių, kurie tiesiog supranta, iš kurios pusės pučia vėjas. Kaip komercinis produktas – pakankamai apskaičiuotas, logiškas ir pritaikytas lietuviškoms realijoms. Tik nereikia čia ieškoti įkvėpimo ir idėjų.

Įvertinimas – 4 iš 10.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.