A. Pojavis Amsterdame žiūrovus linksmino kraipydamas užpakalį (video)

Šeštadienį „Eurovizijos“ dalyvių koncerte Olandijos sostinėje dainavęs Andrius Pojavis šiame renginyje neoficialiai pelnė linksmiausio atlikėjo titulą. Internete atsirado jo pasirodymo įrašai, iš kurių aiškėja, kuo publiką taip pradžiugino Lietuvos dainininkas – pritarimo šūksnių jis sulaukė ne tik dainuodamas priedainį, bet ir į pasirodymą įnešdamas naujų choreografijos elementų. Plojimų ir juoko Andrius sulaukė  kraipydamas užpakalį ir pasirodymo pabaigoje aukštai iškeldamas rankas – pakilę marškinėliai apnuogino jo pilvą, kas žiūrovams, regis, labai patiko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-15 14:25, atnaujinta 2018-03-08 06:44

„Visi čia geros nuotaikos. Tokia vėjavaikiška kvailiojimo atmosfera“, - portalui lrytas.lt įspūdžius iš Amsterdamo pasakojo Andrius, pridūręs, kad laiką ten leido „gerdamas alų ir kibindamas panas“.

Kad į sceną atlikėjas žengė gerai nusiteikęs, liudija pasirodymo vaizdo įrašas. Šypsena nuo dainininko veido nedingo per visą pasirodymą.

Nežinantiems dainininko humoro jausmo, regis, kilo įvairių minčių. Prie internete paskelbto įrašo komentatoriai pradėjo diskusiją, ar A. Pojavis ir italų dainininkas Marco Mengoni prieš pasirodymą Amsterdame neparūkė „žolės“.

Andrius šias kalbas įvertino su humoru. „I was high – on top“, - socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė dainininkas. Šią frazę galima suprasti dvejopai - „buvau apsvaigęs“ arba „buvau aukštai, viršūnėje“.

A. Pojavio pasirodymas Amsterdame – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.