Grupė „Movo“ debiutinį albumą pristato kūriniu apie meilę provincijoje (audio)

Neseniai į Lietuvos muzikos scenos traukinį įšokusi trijulė „Movo“ beveik iškart laimėjo pirmąjį titulą – pernai jaunų muzikantų konkurse „Garažas“ užėmė II-ąją vietą ir gavo specialų konkurso rėmėjų prizą. Prieš porą mėnesių jau buvo nominuota T.Ė.T.Ė muzikos apdovanojimų Metų roko grupės“kategorijoje. O dabar pristato debiutinį albumą – „Mano aš“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:30 AM

„Kiekvienas žmogus turi tikrąjį savo aš – be kaukių, be apsimetinėjimo, be suvaržymų. Bet šie tikrieji aš dažniausiai būna niekam nematomi. Mes manome, kad mūsų klausytojai turi teisę pamatyti mus tokius, kokie esame,“ – albumo idėją komentavo „Movo“ vokalistas Linas Kubekas.

„Albumas „Mano aš“ – tikrųjų savęs atidavimas klausytojų teismui. Gal ir rizikuojame būti nesuprasti, bet toks atvirumas prieš klausytojus yra tai, ko patys nuolat visur ieškome“, – sakė grupės būgnininkas Mantas.

Prekybos vietas netrukus pasieksiantį albumą sudarys 11 kūrinių. Jo belaukiant, „Movo“ kviečia pasiklausyti vienos iš albumo „Mano aš“ dainų – „Marijona“. „Tai daina apie mažo provincijos miestelio žmonių meilę, kuri yra tyresnė nei miestiečių, nesuvaržyta spūsčių gatvėse ir smogo tarp daugiaaukščių. Nuoširdi, galbūt naivoka, bet tikra ir atvira,“ – paaiškino Linas.

Grupė „Movo“ jau balandžio 26 dieną pradeda koncertinį turą, kuris bus skirtas naujojo albumo pristatymui. Grupės planuose – aplankyti 6 Lietuvos miestus, kuriuose vyksiančių koncertų metu muzikos ieškotojai galės gyvai išgirsti albume skambančias dainas ir pasinerti į jaunų, bet jau pripažintų muzikantų kūrybinius ieškojimus.

„Movo“ daina „Marijona“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.