Duetas „The Ball & Chain“ prašo gerbėjų išversti dainą į lietuvių kalbą (video)

Praėjusį savaitgalį duetas „The Ball & Chain“ pradėjo savo jaukų ir intymų „Dviejų Dviem“ turą po Lietuvą. Specialiame reportaže dueto vienetas Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings pasakoja turo idėjos užuomazgas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2013, 11:01 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 4:06 AM

„Šio turo metu norime padaryti taip, kad žmonės galėtų pasimėgauti ne tik mūsų pasirodymu, bet ir sava kompanija“, – vaizdo reportaže sako Jurgis. Erica jam antrina primindama „dinner dances“ tradicijas iš jos tėvų jaunystės.

Be to, šio turo metu duetas pristato dar vieną įsmintiną dainą „Baby Baby Burning“. Beje, prieš porą dienų savo „Facebook“ paskyroje pora paprašė klausytojų pagalbos dėl šios dainos vertimo į lietuvių kalbą.

„Lietuviškai rašyti dainų tekstus mums nėra lengva, tačiau nusprendėme išbandyti savo gerbėjų poetinius gabumus – kiekvienas gali pasiūlyti savo dainos vertimo variantą. Iš to, kas dabar pasiūlyta, manau, gali susidėti šis bei tas gražaus. Tačiau dar laukiam ir daugiau pasiūlymų“, – sako dueto pusė J. Didžiulis.

Jau rytoj, ketvirtadienį, „The Ball & Chain“ pirmą kartą koncertuos Panevėžyje, penktadienį jiedu pasirodys Kaune, galiausiai „Dviejų Dviem“ turą užbaigs pakvėpavę jodu Klaipėdoje balandžio 20 dieną.

"The Ball & Chain" pamąstymai apie turą "Dviejų Dviem":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.