L. Del Rey koncertuose pasirodo ir jos mylimasis (video)

Birželio 4 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuosianti Lana Del Rey savo gerbėjams pristatė dar vieną perdainuotą kūrinį. Drauge su savo vaikinu, škotų grupės „Kassidy“ nariu Barrie Jamesu O‘Neillu, žvaigždė įrašė Nancy Sinatros repertuaro kūrinį „Summer Wine“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-22 11:21, atnaujinta 2018-03-07 22:32

L. Del Rey visuomet didelį dėmesį skyrė JAV aktorei ir atlikėjai N. Sinatrai, ji net pati save vadina šių laikų N. Sinatra. Atlikėjai pritaria ir muzikos kritikai bei žinovai, išskirtinę L. Del Rey dainavimo manierą, lygindami būtent su Franko Sinatros dukra.

Daina „Summer Wine“ yra N. Sinatros 1967 metų hitas. Pastarasis kūrinys išgarsino N. Sinatrą drauge su dainų autoriumi Lee Hazlewoodu. Per daugiau nei 40 metų kūrinį perdainavo ne vienas žinomas atlikėjas, tarp jų – Demis Roussos, Bono iš U2 drauge su „The Corrs“, „Scooter“ ir kiti.

Vos tik pasirodęs L. Del Rey ir B. J. O‘Neillo duetas buvo pavadintas sėkmingu. Be to, su balandžio pradžioje koncertinį turą pradėjusia L. Del Rey visur drauge keliauja ir jos vaikino – B. J. O‘Neillo – vedama grupė „Kassidy“. Škotai sausakimšuose amerikietės koncertuose dalyvauja kaip „apšildanti“ grupė.

Ar ši grupė „apšildys“ ir L. Del Rey koncertą Vilniuje, kol kas nėra žinoma.

Kiek mažiau nei prieš mėnesį L. Del Rey pasauliui pristatė lietuviškų šaknų turinčio Kanados poeto, dainininko ir dainų tekstų kūrėjo, rašytojo Leonardo Coheno singlą „Chelsea Hotel No. 2“.

L. Del Rey ir B. J. O‘Neillo atliekamą „Summer Wine“ ir atlikėjos mėgstamo vintažinio stiliaus dainos vaizdo klipą siūlome pamatyti lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.